Focus

Eva Mendes: Επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί κανονικά και με τον νόμο τον Ryan Gosling

Eva Mendes: Επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί κανονικά και με τον νόμο τον Ryan Gosling

Πηγή Φωτογραφίας: Pronews

Eva Mendes: Η δήλωση που έκανε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι μαζί εδώ και έντεκα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Esmeralda και την Amada. Το διάσημο ζευγάρι, όμως, δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για την προσωπική του ζωή ενώ δεν είχαν πει ποτέ εάν έχουν παντρευτεί ή όχι.Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στην Αυστραλία, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Gosling ως “σύζυγό” της επιβεβαιώνοντας ότι έχουν παντρευτεί αλλά και εξηγώντας γιατί δεν έχει μιλήσει στο παρελθόν για αυτό.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

“Όλοι είναι τόσο φιλόξενοι εδώ και ο σύζυγός μου ο Ryan είναι εδώ και περνάμε πολύ όμορφα” είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της. Σε μια άλλη τηλεοπτική εκπομπή, η Mendes αναφέρθηκε στο τατουάζ της ‘de Gosling’ που πρόσφατα προκάλεσε συζήτηση στα social media για το εάν το ζευγάρι έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η σταρ είχε μοιραστεί μια φωτογραφία της στην οποία δείχνει το τατουάζ “του Gosling” και όπως είπε στη συνέντευξή της μετά την ανάρτηση όλοι άρχισαν να τη ρωτούν αν παντρεύτηκε. “Ποιος λέει ότι δεν το έχουμε κάνει ήδη. Μου αρέσει να υπάρχει ένα μυστήριο. Είμαι πολύ μυστηριώδης γυναίκα”, είπε.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Οι δύο ηθοποιοί είχαν γνωριστεί το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας ‘The Place Beyond the Pines’ και έφεραν στον κόσμο την πρώτη τους κόρη το 2014 και τη δεύτερη το 2016.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments