Αθλητισμός

Ποιος θα περίμενε πως ο Λουτσέσκου θα δημιουργούσε ποτέ «πονοκέφαλο» στον Μέσι

Ποιος θα περίμενε πως ο Λουτσέσκου θα δημιουργούσε ποτέ «πονοκέφαλο» στον  Μέσι

Πηγή Φωτογραφίας: Antena Sport

Μπορεί μάλιστα τον Φεβρουάριο του 2021 να αποχώρησε από την Αλ Χιλάλ λόγω διαφωνιών με τους Σεϊχηδες της διοίκησης αλλά συνέχισε να διατηρεί επαφές, κράτησε τακτική επικοινωνία με τους περισσότερους παίκτες του, οι οποίοι την Δευτέρα έγραψαν... ιστορία με την Saudi National team...

Το ξεκίνημα του Μουντιάλ στο Κατάρ επεφύλασσε μια τεράστια έκπληξη, από τις κορυφαίες στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Αυτή της νίκης – με ανατροπή παρακαλώ – της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι.

View this post on Instagram

A post shared by Razvan Lucescu (@_razvan.lucescu_)

Η στήλη… αποκαλύπτει , λοιπόν, σήμερα πως υπάρχει – κατά κάποιο τρόπο – “ελληνορουμανικός δάκτυλος”!!! Λόγω της ιδιαίτερης/στενής σχέσης του Ραζβάν Λουτσέσκου με κάποιους από τους πρωταγωνιστές της Σαουδικής Αραβίας.

>> Στην αρχική ενδεκάδα της Σαουδικής Αραβίας ήταν εννιά (9)παίκτες της Αλ Χιλάλ. Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Οβάις, τον δεξιό μπακ Αμπντούλχαμίντ και τον αμυντικό χαφ Μαλκί οι υπόλοιποι έξι (6) είναι… “παιδιά” του Ραζβάν Λουτσέσκου!!! Ο λόγος για τους Αλ Σεχρί, Αλ Μπουλαϊχί, Αλ Νταουσάρι, Κανό, Φαράζ, Αλ Σαχράνι. Υπήρχε και έβδομος που μπήκε αλλαγή, ο Αλ Μπιουράκ!Ο Ρουμάνος τεχνικός στους 20 μήνες που κάθισε στον πάγκο της Αλ Χιλάλ, στο ενδιάμεσο δηλαδή της διπλής παρουσίας του σε αυτόν του ΠΑΟΚ, πρόλαβε να κάνει… πράγματα και θαύματα στο κλαμπ του Ριάντ και κυρίως να κτίσει το δικό του γκρουπ με ντόπιους ποδοσφαιριστές, σε βαθμό που αυτοί να τον θεωρούν / αποκαλούν “πατέρα” τους!

Μπορεί μάλιστα τον Φεβρουάριο του 2021 να αποχώρησε από την Αλ Χιλάλ λόγω διαφωνιών με τους Σεϊχηδες της διοίκησης αλλά συνέχισε να διατηρεί επαφές, κράτησε τακτική επικοινωνία με τους περισσότερους παίκτες του, οι οποίοι την Δευτέρα έγραψαν… ιστορία με την Saudi National team…

>>> Ο Λουτσέσκου στον 1,5 χρόνο του στην Αλ Χίλαλ κατάφερε να την επαναφέρει στους τίτλους. Πήρε μαζί της νταμπλ και κυρίως κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας!! Έκτισε τον δικό του μύθο στην Σαουδική Αραβία και θεωρείται/αναγνωρίζεται ως top προπονητής!!

>>> Ενδεικτικό του πόσο είχε δεθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους Σαουδάραβες παίκτες της Αλ Χιλάλ είναι πως ο Αλί Αλ Μπουλαϊχί ( στόπερ με το Νο 5 της Εθνικής) είχε για καιρό μετά την φωτογραφία του Ρουμάνου προπονητή…πρώτη φάτσα στο κινητό του!!

>>> Ή ο σκόρερ της ισοφάρισης της Σαουδικής Αραβίας κόντρα στην Αργεντινή, ο Αλ Σεχρί, όταν ο Λουτσέσκου αποχαιρετούσε στην Αλ Χιλάλ, ενώπιον όλων είχε ξεσπάσει σε λυγμούς! Και μπορεί να πέρασε από τότε 1,5 χρόνος αλλά έχουν τακτική επικοινωνία. Ο Λουτσέσκου ήταν αυτός που είχε πάρει τον Αλ Σεχρί στην Αλ Χιλάλ (παρότι είχε τον Γκομίς), αρχικά δανεικό από την Αλ Ραέντ και μετά με αγορά!

>>> Είναι βέβαιο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου χάρηκε/απόλαυσε σαν… Σαουδάραβας την νίκη επι της Αργεντινής. Ακριβώς λόγω των “παιδιών’ του στην Αλ Χιλάλ. Μάλιστα με αρκετούς από αυτούς μίλησε σε… face time για τα συγχαρητήρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments