Lifestyle

Μενεγάκη για Βανδή: «Δεν είχα αρνητικά αισθήματα για εκείνη αλλά με αυτά που λέει τώρα κάθε φορά…»

Μενεγάκη για Βανδή: «Δεν είχα αρνητικά αισθήματα για εκείνη αλλά με αυτά που λέει τώρα κάθε φορά…»

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΚ.GR

Μενεγάκη για Βανδή: «Ρε Δέσποινα τα είχες πει ποτέ αυτά στα τόσα χρόνια που είμαστε στον ίδιο χώρο;».

Την εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή στη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή «Γεια σου» σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της από τα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια και μάλιστα αναρωτήθηκε: «Ρε Δέσποινα τα είχες πει ποτέ αυτά στα τόσα χρόνια που είμαστε στον ίδιο χώρο;».

Μετά την προβολή αποσπάσματος της συνέντευξης της Δέσποινας Βανδή, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Δεν έχω τι να πω. Ήταν πραγματικά… Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είπε, αλλά ότι τα είπε και πώς τα είπε. Πραγματικά αυτή την τελευταία διετία, νιώθω σαν να τώρα γνωρίζω τη Δέσποινα. Γιατί την ξέρω από το ξεκίνημα, όπως με ξέρει και εκείνη. Πάνω κάτω ίδια εποχή ξεκινήσαμε.

Δε μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο. Ξέρεις μόνο αυτό που φαίνεται και νομίζεις ότι τα ξέρεις. Εγώ πραγματικά… κάθε συνέντευξή της με κάνει να αισθάνομαι ακόμα περισσότερο θετικά αισθήματα για εκείνη. Δε ξέρω πώς να το πω. Δεν είχα ποτέ αρνητικά, αλλά με αυτά που λέει κάθε φορά νιώθω ότι την πλησιάζω παραπάνω. Τι λέω τώρα; Ξέρω κι εγώ;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments