Lifestyle

Πρεμιέρα για τη Βανδή – Στο πλευρό της ο Μπισμπίκης

Πρεμιέρα για τη Βανδή – Στο πλευρό της ο Μπισμπίκης

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Λαμπερή πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τις «Μέλισσες». Από το πλευρό της δεν έλειπε ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Δέσποινα Βανδή ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η κόρη της βρίσκεται στο Λονδίνο για σπουδές, η ίδια βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη και η καριέρα της, μετά από κάποια χρόνια κάμψεις, έχει απογειωθεί.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Τη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η τραγουδίστρια είχε πρεμιέρα στο Έναστρον με τις ΜΕΛΙSSES και, όπως ήταν φυσικό, το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο που έσπευσε για να απολαύσει το σχήμα. Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να χειροκροτήσουν την τραγουδίστρια ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Όνειρο στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο «Στρατής Βαρδάρης» λοιπόν συνελήφθη από τις κάμερες να απολαμβάνει το show και να ξεσπάει σε χειροκροτήματα σε κάθε εμφάνιση της αγαπημένης του.

Η σκηνή δεν ξένισε κανέναν, αφού εδώ και μήνες, Μπισμπίκης και Βανδή μας έχουν συνηθίσει να παραβρίσκονται ο ένας στις εμφανίσεις του άλλου, όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments