Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Παρακολουθήσεις: Συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Σήμερα συνεδριάζει στη Βουλή, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας  μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ.

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο καθώς στη Βουλή μεταφέρεται η συζήτηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, στη σκιά των δηλώσεων του πρωθυπουργού τι «μυρίζουν εκλογές.

Σήμερα συνεδριάζει στη Βουλή, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας  μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ. Τα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία έχουν κληθεί να καταθέσουν είναι ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και οι κύριοι Λαβράνος, Mπίτζιος και Ντίλιαν. Στο τέλος της εβδομάδας κατατίθεται και το σχέδιο νόμου για τη λειτουργία της ΕΥΠ και τα κακόβουλα λογισμικά.

Η πολιτική αντιπαράθεση σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία γίνεται επί στοιχείων και γεγονότων, απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον ΣΥΡΙΖΑ και στα περί “κρυπτόμενου” πρωθυπουργού

«Συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας, υιοθετώντας πλήρως, αναπόδεικτους ισχυρισμούς επιλογή που συνιστά τον τραμπισμό αλά γκρέκα», τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments