Focus

O Aaron Taylor- Johnson θεωρείται η κορυφαία επιλογή για να υποδυθεί τον επόμενο James Bond

O Aaron Taylor- Johnson θεωρείται η κορυφαία επιλογή για να υποδυθεί τον επόμενο James Bond

Πηγή Φωτογραφίας: GQ

Είναι η top επιλογή για να υποδυθεί τον επόμενο James Bond.

O Aaron Taylor- Johnson θεωρείται η κορυφαία επιλογή για να υποδυθεί τον επόμενο James Bond μετά τον Daniel Craig. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σταρ του ‘Buller Train’ και του ‘Avengers: Age of Ultron’ έχει περάσει από “μυστική” audition για τον ρόλο στα Pinewood Studios και εντυπωσίασε την Barbara Broccoli, την παραγωγή των τελευταίων 9 ταινιών του franchise.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun “ο Aaron πήγε για δοκιμαστικό για να γίνει ο επόμενος Bond τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Barbara τον λάτρεψαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί”. Μετά την αποχώρηση του Daniel Craig από το franchise πολλά έχουν γραφτεί για το ποιος ηθοποιός θα αναλάβει τον πολυπόθητο ρόλο με τα δημοσιεύματα να έχουν αναφέρει μεταξύ άλλων τους Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba, James Norton και Regé-Jean Page.

View this post on Instagram

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

O Aaron έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες δράσης, ανάμεσα στις οποίες τα ‘Kick-Ass’, ‘Avengers: Age of Ultron’, ‘Godzilla’ και ‘Tenet’. Ο πρώτος ρόλος που τον έκανε ευρέως γνωστό ήταν στην ταινία ‘Nowhere Boy’ όπου υποδυόταν τον νεαρό John Lennon. Στα γυρίσματα της ταινίας γνώρισε και τη μέλλουσα γυναίκα του, την σκηνοθέτη Sam Taylor-Johnson με την οποία είναι πλέον παντρεμένος δέκα χρόνια.

O 32χρονος ηθοποιός έχει 23 χρόνια διαφορά με την 55χρονη σύζυγό του, την οποία γνώρισε όταν ήταν μόλις 19 ετών. Δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Aaron ήταν 18 ετών όταν γνώρισε την σκηνοθέτη ενώ κάποια άλλα ισχυρίζονται ότι είχαν γνωριστεί πολύ νωρίτερα αφού η Sam ήταν φίλη της οικογένειάς του.

Ο Aaron γεννήθηκε το 1990 στην Αγγλία σε εβραική οικογένεια και ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική στην ηλικία των 6 ετών. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι πάντα θαύμαζε τον τρόπο με τον οποίο οι ηθοποιοί μπορούσαν να μεταμορφωθούν, λέγοντας πως “πάντα ήταν σημαντικό για μένα το πώς αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να μεταμορφωθούν, να έχουν διαφορετική εμφάνιση και κίνηση. Δεν ακούγονται μόνο διαφορετικά αλλά περπατούν, γελούν και χαμογελούν διαφορετικά”.

Ο σταρ έχει σπουδάσει υποκριτική, τραγούδι και jazz μουσική ενώ ασχολείται και με τα ακροβατικά. Έχει δηλώσει ότι αγαπημένος του ηθοποιός είναι ο Daniel Day-Lewis και το 2017 βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία ‘Β Ανδρικού ρόλου’ για το Nocturnal Animals’.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments