Lifestyle

Δεν τα πάει και τόσο καλά με τα φυσικά φαινόμενα η Ελένη!

Δεν τα πάει και τόσο καλά με τα φυσικά φαινόμενα η Ελένη!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την Ελένη Μενεγάκη. Από τη μία ο φόβος για νέο σεισμό, ενώ από την άλλη τα μπουμπουνιτά που... μοιάζουν με σεισμό!

Τον χθεσινό δυνατό σεισμό 5 ρίχτερ στην Εύβοια, που έγινε αισθητός και στην Αθήνα, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της στο ξεκίνημα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, φοβήθηκε, με αποτέλεσμα να πάει στο κρεβάτι της και να κοιμηθούν αγκαλιά.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε στον «αέρα»: «Θα έπρεπε να σας πω εκτός από το καλησπέρα να κάνουμε ησυχία, να ακούσουμε κάτι θορύβους. Ρώτησα, αν είναι μπουμπουνητά δεν με νοιάζει, αν είναι σεισμός να μου πείτε να βγω τρέχοντας έξω εδώ που είναι ανοιχτός ο χώρος. Δε νιώθετε το πάτωμα να κάνει βρρρρρ;

Πάντως, δεν ξέρω για τα δικά σας παιδιά, η δική μου μικρή κόρη ήρθε τρέχοντας μέσα στο κρεβάτι. Μπορεί να έψαχνε μία αφορμή, δεν ξέρω, θα το σκεφτώ κι αυτό. Μου είπε για τον σεισμό λέγοντάς μου ότι δεν είναι και στο σχολείο να μπει κάτω από το θρανίο. Αγκαλιά κοιμηθήκαμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments