Lifestyle

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Νύχτα πάθους και επανασύνδεση για Στάθη – Ιουλία

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Νύχτα πάθους και επανασύνδεση για Στάθη – Ιουλία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Στάθης και Ιουλία παίρνουν την απόφαση να είναι και πάλι μαζί.

Δύο ξεχωριστές ιστορίες θα ξετυλιχτούν τις επόμενες ημέρες στη «Γη της ελιάς». Η μία έχει ως κεντρική ηρωίδα τη Μυρτάλη. Η κόρη του Ιπποκράτη, όπως είδαμε, κρατάει ομηρεία τον Αλέξη. Χωρίς τα φάρμακά του, στο έλεος της γυναίκας που στοίχειωσε για καιρό τα όνειρά του, ο γιος της Μαργαρίτας ζει έναν απίστευτο εφιάλτη από τον οποίο φοβάται ότι δεν θα βγει ζωντανός.

Την ίδια ώρα στην Αρεόπολη η Μαργαρίτα κοντεύει να χάσει το μυαλό της από την ανησυχία. Αν και δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία πως πίσω από την εξαφάνιση του γιου της βρίσκεται η Μυρτάλη, εντούτοις δεν έχει τρόπο να το αποδείξει. Η μοναδική της ελπίδα είναι να πείσει τον Κουράκο να αναλάβει δράση, με αφορμή την ανακάλυψη του αυτοκινήτου του Αλέξη, παρατημένου μέσα στις ελιές, από έναν εργάτη.

Όμως, πριν ο Κουράκος και οι συνεργάτες του εντοπίσουν το σημείο που είναι φυλακισμένος ο νεαρός άνδρας, εκείνος, εκμεταλλεύεται την απουσία της Μυρτάλης, η οποία δίνει καθημερινά το παρών στις δουλειές της για να μην κινήσει υποψίες, και αντιστρέφει τους όρους. Απελευθερώνεται και, τη στιγμή που η κοπέλα μπαίνει στο σπίτι, την αρπάζει.

Αυτά που θα ακολουθήσουν θα προκαλέσουν σοκ και δεν θα βοηθήσουν καθόλου προς την κατεύθυνση της εξομάλυνσης των σχέσεων της Μυρτάλης με τους υπόλοιπους Βρεττάκους.

Όμως, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της ανιψιά τους δεν θα είναι το μοναδικό εμπόδιο που θα βρει μπροστά του ο Ισίδωρος στον δρόμο για την εκλογή του. Η Ιουλία, θερμή υποστηρίκτριά του στην προεκλογική εκστρατεία του, θα διαπράξει ένα λάθος που θα απειλήσει να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Το μοιραίο λάθος της Ιουλίας και οι εξελίξεις που θα φέρει στα επόμενα επισόδια στη «Γη της ελιάς»

Η σύζυγος του Κουράκου έχει συμβιβαστεί πλέον με τα αισθήματά της προς τον Στάθη. Οι δυο τους είναι αχώριστοι πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού στην Καρδαμύλη, όπου έχουν ζήσει και στο παρελθόν πολλές νύχτες πάθους.

Για την Ιουλία δεν υπάρχει δίλημμα. Η σχέση της με τον αστυνόμο έχει τελειώσει και μένει απλά αυτό να αποτυπωθεί στα χαρτιά. Όμως, πριν προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου, θέλει να αφήσει τον χρόνο να περάσει έως τις εκλογές.

Γνωρίζει πως, εκτός από τον Ισίδωρο, όλοι οι κάτοικοι της περιοχής εμφορούνται από συντηρητικές ιδέες και δεν θέλει να βλάψει τις πιθανότητες του αδελφού της να εκλεγεί.

Δυστυχώς, μια αβλεψία της θα γίνει αιτία ο Κουράκος να υποψιαστεί τις κινήσεις της. Αν και ερωτευμένος με την Ευτυχία, ο εγωισμός του θα υποστεί πλήγμα. Θα ακολουθήσει την Ιουλία και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια που υποψιάζονταν.

Τι θα κάνει ο Κουράκος και πως θα συμπεριφερθεί ο Ισίδωρος όταν θα βγει στη φόρα η απιστία της αδελφής του;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments