Lifestyle

Η Julia Roberts πριν 18 χρόνια πιο καυτή από ποτέ- Η φωτογραφία με τα παιδιά της

Η Julia Roberts πριν 18 χρόνια πιο καυτή από ποτέ- Η φωτογραφία με τα παιδιά της

Πηγή Φωτογραφίας: Tatler Asia

Ο Phinneas και η Hazel γιόρτασαν τα 18α γενέθλιά τους.

Η Julia Roberts γιόρτασε τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της, Phinneas και Hazel, ανεβάζοντας μια όμορφη throwback φωτογραφία της στο Instagram από την εποχή που γεννήθηκαν.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Η ηθοποιός που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Danny Moder, ακόμα ένα παιδί, τον 15χρονος Henry, ποζάρει στη φωτογραφία στην κουζίνα του σπιτιού της κρατώντας ένα από τα μωρά ενώ το άλλο κάθεται σε ένα καρεκλάκι δίπλα της. “18; Σας αγαπώ” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.Στα περσινά γενέθλια των παιδιών της, η ηθοποιός είχε μοιραστεί ξανά με τους fans της μια παλιά φωτογραφία της με τα παιδιά της που την έδειχνε να χαμογελάει ενώ τα νεογέννητα ήταν στην αγκαλιά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της. George Clooney, η σταρ είχε μιλήσει για τις ανησυχίες που έχει ως γονιός: “Μερικές φορές με πιάνει φόβος ότι θα τα κάνω χάλια. Και μερικές φορές λέω στα παιδιά μου ‘σήμερα σαν μαμά… μπορούμε να το βγάλουμε αυτό από τον πίνακα γιατί τα έκανα χάλια;’”. Όπως είχε πει η απόφασή της να κάνει παιδιά είχε έρθει στην κατάλληλη στιγμή: “Γνώρισα τον σύζυγό μου όταν ήμουν έτοιμη. Και μετά φέραμε αυτά τα παιδιά στη ζωή μας όταν ήμασταν έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί τους”, είχε πει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments