Lifestyle

Η Μέγκαν Μαρκλ «τίμησε» την Ελλάδα και απήγγειλε Ντίνο Χριστιανόπουλο!

Η Μέγκαν Μαρκλ «τίμησε» την Ελλάδα και απήγγειλε Ντίνο Χριστιανόπουλο!

Πηγή Φωτογραφίας: Hello! magazine

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της η Μέγκαν Μαρκλ απήγγειλε ένα στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου, κάνοντας αναφορά στη χώρα μας.

Το podcast ‘Archetypes’ έφτασε στο τέλος του μετά από 12 επεισόδια με την Meghan Markle να έχει μόνο άντρες καλεσμένους σε αντίθεση με τα προηγούμενα επεισόδια στο οποίο συνομιλούσε μόνο με γυναίκες.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle official🔹 (@meghan.markle.official)

Όπως είπε η δούκισσα του Sussex, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, την ενθάρρυνε να καλέσει άντρες ώστε να επεκτείνει τη συζήτηση γύρω από τα γυναικεία θέματα. “Εάν ακούγατε τα τελευταία έντεκα επεισόδια μάλλον έχετε προσέξει ότι δεν έχετε ακούσει πολλές αντρικές φωνές. Στην πραγματικότητα, μέχρι τώρα, εκτός από μια μικρή εμφάνιση του συζύγου μου στο πρώτο επεισόδιο, αυτό το podcast είχε αποκλειστικά γυναικείες φωνές κι αυτό ήταν προσχεδιασμένο”, είπε η Meghan.

“Ήταν σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να έχουμε ένα χώρο για να μοιραστούμε τις αυθεντικές, πολύπλοκες και δυναμικές εμπειρίες. Να ακουστούμε και να μας καταλάβουν. Αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία, συνειδητοποίησα- για να πω την αλήθεια με τη βοήθεια του συζύγου μου- πως αν θέλουμε να αλλάξουμε το πως σκεφτόμαστε για το φύλο και τις ταμπέλες με τις οποίες διαχωρίζουμε τους ανθρώπους, τότε πρέπει να ανοίξουμε τη συζήτηση”, τόνισε η δούκισσα.

Στο τελευταίο επεισόδιο η Meghan μίλησε με τρεις άντρες, τον Andy Cohen, τον Judd Apatow και τον Trevor Noah και στο τέλος της συζήτησης κάνοντας έναν απολογισμό του podcast της ανέφερε και ένα στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου. Εξηγώντας “πόσο πολλά έμαθα για τους καλεσμένους και για τον εαυτό μου”, η Meghan αναφέρθηκε στον στίχο του Έλληνα ποιητή, είπε “Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments