Ελλάδα

Την απήγαγαν από την οικογενειά της στα 2 και οι γονείς της την ξανα βρήκαν μετά από 51 χρόνια

Την απήγαγαν από την οικογενειά της στα 2 και οι γονείς της την ξανα βρήκαν μετά από 51 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: People - Flipboard

Μετά από 51 χρόνια τα αδέλφια της όπως δήλωσαν στο περιοδικό People μέσα από μία ταυτοποίηση DNA επιβεβαίωσαν τη συγγένειά τους με την Μελίσα, την οποία κατάφεραν να εντοπίσουν από το Facebook.

Ήταν στις 23 Αυγούστου του 1971, όταν η Μελίσα Χάισμιθ απήχθη από το σπίτι της στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας από μια γυναίκα που παρίστανε την μπέιμπι σίτερ της.

Συγκεκριμένα η μητέρα της Μελίσα, Άλτα Απαντένκο, μεγάλωνε μόνη της το παιδί μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της και στράφηκε στην αναζήτηση μιας μπέιμπι σίτερ. Μετά από αγγελία που δημοσιοποίησε, της τηλεφώνησε μία γυναίκα, η οποία συστήθηκε ως Ρουθ Τζόνσον και είπε ότι μπορούσε να αναλάβει τη φροντίδα της κόρης της.

Η Απαντένκο, που χρειαζόταν απεγνωσμένα έξτρα βοήθεια, δέχθηκε να συνεργαστεί με την Ρουθ. Ωστόσο η πρώτη συνάντηση της κόρης της με την μπέιμπι σίτερ αποδείχθηκε μοιραία, καθώς απήγαγε την Μελίσα, η οποία τότε ήταν 1,5 χρονών.

Μετά από 51 χρόνια τα αδέλφια της όπως δήλωσαν στο περιοδικό People μέσα από μία ταυτοποίηση DNA επιβεβαίωσαν τη συγγένειά τους με την Μελίσα, την οποία κατάφεραν να εντοπίσουν από το Facebook.

«Στην αρχή ήμουν θυμωμένη» δήλωσε η Μελίσα για τη γυναίκα που την μεγάλωσε και ζούσαν σε ένα σπίτι μόλις 10 λεπτά από το σημείο απ’ όπου απήχθη. «Δεν μου επιτρεπόταν να βγω έξω και να παίξω, πάντα με έκρυβε», θυμάται η Μελίσα και πρόσθεσε «Συνήθιζα να αναρωτιέμαι: “Γιατί με γέννησε, αφού δεν με ήθελε;”».

Η Μελίσα αποκάλυψε πως εδώ και λίγες ημέρες, δεν επικοινωνεί πλέον με τη γυναίκα που ισχυριζόταν ότι είναι η μητέρα της.Δ

«Η οικογένειά μου πίστευε ότι ήταν ακόμα ζωντανή και ήθελα να το πιστέψω, αλλά είχα απογοητευτεί τόσες πολλές φορές που τους είπα: “Αφήστε με έξω από αυτό”», λέει η μητέρα της σήμερα 53χρονης Μελίσα. «Τους είπα: “Συνεχίστε την προσπάθεια να βρείτε τη Μελίσα, αλλά σας παρακαλώ αφήστε με έξω από αυτό γιατί δεν θέλω να εμπλακώ”. Ήθελα να το σταματήσω, αλλά εκείνοι όχι».

Ωστόσο τα αποτελέσματα του DNA επιβεβαίωσαν ότι η Μελίσα ήταν η αδελφή τους. Να αναφέρουμε πως τα αδέρφια της, Ρεμπέκα, Βικτόρια, Σάρον, και Τζεφ την εντόπισαν μέσω Facebook και κανόνισαν να συναντηθούν από κοντά. «Ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους», λέει η Μελίσα. «Θα είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσω, να έχω τόσους συγγενείς, ενώ δεν είχα κανέναν».

Η οικογένεια λέει ότι σκοπεύει να απευθυνθεί στην αστυνομία του Φορτ Γουόρθ για να συζητήσουν αν η απαγωγέας μπορεί με κάποιο τρόπο να διωχθεί ποινικά, αν και οι αρχές φέρεται να τους είπαν ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί εδώ και 48 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments