Lifestyle

Γεωργούλης: Με το ατύχημα μου ένιωσα την ένταση που νιώθω & με τον έρωτα

Γεωργούλης: Με το ατύχημα μου ένιωσα την ένταση που νιώθω & με τον έρωτα

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

"Έπεσε μια καταιγίδα με σχόλια και "κριτικές" που δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι πρακτικό" εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ενασχόληση με τον χώρο της πολιτικής και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την απόφαση του.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Γεωργούλης εξομολογήθηκε πως «με το που ξεκίνησε η πολιτική έπεσε μια καταιγίδα με σχόλια και «κριτικές» που δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι πρακτικό ή κάτι πραγματικό μάλλον. Ήταν βροχή, λάσπη, οτιδήποτε. Εκεί κάθισα τελείως απ’ έξω και το έκοψα, είναι σαν να θέλει κάποιος να σου κάνει κακό και εσύ να ενδιαφερθείς για το κακό σου, είναι δικό του θέμα άρα εσύ πρέπει να κρατήσεις την απόστασή σου»

«Τώρα, μετά και τον κoρονοϊό, υπάρχουν αρκετά πράγματα έξω και περιμένω αυτά να κριθούν για να κρίνω και εγώ το πώς μας κρίνουν. Τα έργα μας είναι αυτά που θα κρίνουν κάποιον για τη δουλειά του».

«Όταν θες να κάνεις μια δουλειά και σου έρχεται ένας… τυφώνας λασπολογίας, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσει ο τυφώνας και να βγεις έξω να δεις τι έχει γίνει» συμπλήρωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments