Lifestyle

Ο ληστής που έκλεψε τα σκυλιά της Lady Gaga δέχτηκε ποινή 22 χρόνια φυλάκισης

Ο ληστής που έκλεψε τα σκυλιά της Lady Gaga δέχτηκε ποινή 22 χρόνια φυλάκισης

Πηγή Φωτογραφίας: Lay-out.gr

Ο ληστής που έκλεψε τα σκυλιά της Lady Gaga και πυροβόλησε τον άνθρωπο που τα έβγαζε βόλτα δέχτηκε 22 χρόνια ποινή φυλάκισης.

Ο James Howard Jackson κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας, συνωμοσία για ληστεία και επίθεση με ημιαυτόματο όπλο, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να επιβάλλει στον κατηγορούμενο 21 χρόνια φυλάκισης. Η ιστορία του έγινε γνωστή όταν ο εγκληματίας που είχε άλλους 4 συνεργούς επιτέθηκαν σε ένα dog walker που είχε βγάλει βόλτα 2 σκυλιά ράτσας μπουλντόγκ, με σκοπό να τα απαγάγουν. Εκείνο, όμως, που δεν περίμεναν ήταν να πέσουν σε διάσημη ιδιοκτήτρια, που δεν ήταν άλλη από τη Lady Gaga.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Σύμφωνα με στοιχεία της Page Six, ο Jakcson δέχθηκε τη συμφωνία που του πρότεινε ο εισαγγελέας, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα “μαλακά” με την ποινή των 21 ετών στη φυλακή. Πιο αναλυτικά, όπως κατέθεσαν και οι συνεργοί του, η ομάδα δεν είχε σχεδιάσει να απαγάγει τα σκυλιά της Gaga, απλά η ράτσα των μπουλντογκ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, κοστίζοντας χιλιάδες δολάρια.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Jackson και οι συνεργοί του κυκλοφορούσαν σε γειτονιές του Λος Άντζελες, προκειμένου να βρουν σκυλιά ράτσας. Τότε, είδαν τον Ryan Fischer με τα τρία κατοικίδια στη Λεωφόρο Sunset, όπου ο Jackson τού επιτέθηκε, χτυπώντας, πνίγοντάς τον και πυροβολώντας τον.

View this post on Instagram

A post shared by || (@bradga.fan)

Για κακή του τύχη, η κάμερα ενός διπλανού σπιτιού κατέγραψε την επίθεση, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν άμεσα οι δράστες. Ο Fischer, ωστόσο, τον οποίο φρόντισε η Gaga, έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο, χάνοντας ένα κομμάτι του πνεύμονά του. Να σημειωθεί πως μέσα στον επόμενο χρόνο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη για τους υπόλοιπους δράστες, που ήταν συνεργοί του Jackson.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments