Lifestyle

Συντετριμμένη η γυναίκα του βουλευτή που επέλεξε πορνοστάρ: «Με απάτησε στο κρεβάτι μας»

Συντετριμμένη η γυναίκα του βουλευτή που επέλεξε πορνοστάρ: «Με απάτησε στο κρεβάτι μας»

Πηγή Φωτογραφίας: RTL News

Ο πρώην της Ανίνα Ουκάτις, πάντως, δίνει την... ευχή του στη Γερμανίδα καλλονή για την σχέση της με τον βουλευτή

«Έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν μαλώνουμε. Εύχομαι στην Ανίνα τα καλύτερα!», υποστηρίζει με ανωτερότητα ο πρώην σύζυγος της καμπυλωτής Γερμανίδας, άλλοτε σταρ ερωτικών ταινιών που τον παράτησε για να ζήσει τον έρωτά της με τον βουλευτή του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Χάγκεν Ράινχολτ.

Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος Τεοντόρ Ζέμελχαακ, όχι απλά αντιμετώπισε με ψυχραιμία την ανάρμοστη σχέση της πρώην του με τον Γερμανό βουλευτή αλλά συνεχίζει να την ενισχύει και οικονομικά, παρά το γεγονός ότι είναι μία εργαζόμενη γυναίκα.

«Ευχαριστώ τον Τεό για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί και του εύχομαι τα καλύτερα», ανταπαντά η Ανίνα ξοδεύοντας με άνεση τα χρήματα που της δίνει ο πρώην σύζυγός της.

Αντιθέτως, η απατημένη πολιτικός του κόμματος «FDP» Καρολίν Πράισλερ, πρώην σύντροφος του Χάγκεν Ράινχολτ δηλώνει απαρηγόρητη μετά τον χωρισμό τους.

Λίγα 24ωρα αφότου έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση του Ράινχολτ με την πρώην πορνοστάρ, η 51χρονη πολιτικός υποστήριξε στην εφημερίδα «Bild», ότι 44χρονος βουλευτής του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών έκανε σεξ με την «καυτή» Γερμανίδα στο κρεβάτι του σπιτιού τους.

Ο 44χρονος Ράινχολντ εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού την επί 16 χρόνια σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών τους για τα μάτια της, νυν μέλος του κόμματος FDP και πρώην σταρ ερωτικών ταινιών.

«Τώρα όλα έχουν τελειώσει», λέει η απατημένη σύντροφος του Ράινχολντ ανοίγοντας την καρδιά της στη γερμανική εφημερίδα.

Η Καρολίν, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν μασάει τα λόγια της και δεν κρύβει την απογοήτευσή της για την συμπεριφορά του πρώην της αφού τόλμησε να προβεί σε ερωτικές περιπτύξεις ακόμα και στη οικογενειακή εστία.

«Τελικά, δεν ζούμε πια στη δεκαετία του 1950. Αλλά θα το έβρισκα πιο λογικό αν οι ερωτικές τους συναντήσεις δεν γίνονταν στο διαμέρισμά μου στο Βερολίνο και στο κρεβάτι μου, δίπλα στις φωτογραφίες των παιδιών μας που ήταν στο ράφι», λέει με παράπονο.

Ωστόσο, ο πρώην σύντροφός της επιμένει στην αρχική του άποψη, ότι δηλαδή, η σχέση του με την ζουμερή Ουκάτις ξεκίνησε αφότου το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Όλα αυτά είναι ψέματα», επιμένει η πρώην σύντροφός του. «Και οι δύο έλεγαν ψέματα επί πολλούς μήνες. Ήμουν σε κάμπινγκ για διακοπές με τον σύντροφό μου τον Ιούλιο. Τότε μου εξομολογήθηκε ότι είχε μία ερωτική περιπέτεια με την κυρία Ουκάτις. Αυτό που δεν είπε όμως είναι ότι το έκανε πίσω από την πλάτη μου επί πολλούς μήνες», προσθέτει.

Η Πράισλερ, η οποία προτάθηκε από το κόμμα για το συνταγματικό Δικαστήριο στο Βρανδεμβούργο, είναι θυμωμένη επειδή θεωρεί ότι οι δύο εραστές την εξαπάτησαν: «Στους διαδρόμους της γερμανικής βουλής «Bundestag» όλοι ήξεραν για τον παράνομο δεσμό τους, ο γείτονάς μου το ήξερε. Ήμουν η μόνη που δεν το ήξερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments