Ζώδια

Ερωτοσκόπιο 10/12/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο 10/12/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο 10/12/2022: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τις 10/12 έλκεσαι από καλλιεργημένους, πνευματώδεις και κουλτουριάρηδες τύπους, ενώ το βασικό ζητούμενό σου είναι η πνευματική ταύτιση με το ταίρι σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 10 του μήνα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου προϊστάμενου ή εργοδότη σου. Γενικά, αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι από πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Μπορεί να δεχτείς ερωτικές προτάσεις (ή ακόμη και σεξουαλική παρενόχληση) από πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι καθημερινά εντός του επαγγελματικού σου χώρου. Καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμπλακεί το όνομά σου σε ροζ σκάνδαλα, τα οποία θα θέσουν σε κίνδυνο το καλό κοινωνικό και επαγγελματικό σου προφίλ. Εναλλακτικά, η εν λόγω διέλευση της Αφροδίτης μπορεί να δείχνει ότι το ταίρι σου σε στηρίζει και συμβάλλει με τον τρόπο του στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 10 του μήνα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης, με αποτέλεσμα να «δηλητηριάζεις» κατά διαστήματα τη σχέση σου. Οι σεξουαλικές σου επιθυμίες μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα αυξημένες αλλά στο σεξ (και όχι μόνο) εμφανίζεσαι ιδιαίτερα χειριστικός, ελεγκτικός και εξουσιαστικός. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/12 αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι από πνευματώδη και φιλοσοφημένα άτομα. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κάποιου προσώπου που σχετίζεται με τους χώρους της διανόησης, της κουλτούρας και των ανώτερων σπουδών

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τις 10 του μήνα η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια στενή, δεσμευτική σχέση βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο. Ωστόσο, από τις 10/12 κι έπειτα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, έρχονται στην επιφάνεια οι βαθύτερες σεξουαλικές σου ανάγκες και το πάθος σου. Έτσι, η απόλυτη ψυχοσωματική ένωση με το ταίρι σου γίνεται μία από τις βασικότερες προτεραιότητές σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, γιατί θα τρομάξεις και τελικά θα απομακρύνεις άθελά σου τον σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι τις 10/12 προσπαθείς με τη βοήθεια του συντρόφου σου να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Ταυτόχρονα, η πέρασή σου εντός του εργασιακού σου χώρου εκτοξεύεται στα ύψη. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν ή να σου εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον διάφοροι συνάδελφοί σου. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 10 του μήνα, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Η συνύπαρξη και η συμβίωση με το ταίρι σου βελτιώνονται σημαντικά και, έτσι, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση.

ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 10 του μήνα αισθάνεσαι έντονα την επιθυμία να διασκεδάσεις και να ζήσεις έντονες στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Επίσης, καταβάλλεις ιδιαίτερες προσπάθειες –και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα καταφέρνεις μια χαρά- προκειμένου να «αναθερμάνεις» τη φλόγα στη σχέση σου και να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Από τις 10/12 κι ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Συν τοις άλλοις, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία που ασκείς στους συναδέλφους σου εκτοξεύονται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν ή να σε διεκδικήσουν (διάφορα άτομα) μέσα στον εργασιακό σου χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τις 10 του μήνα εμφανίζεσαι «σπιτόγατος» και προτιμάς να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου ένας παρελθοντικός σου έρωτας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/12 προσπαθείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις τον ερωτισμό, την ανεμελιά, το ρομαντικό στοιχείο, τη διασκέδαση και το πάθος σε αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις, ενώ είναι πιθανό να βιώσεις συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 10/12 η επιθυμία σου για φλερτ και ερωτικής φύσεως συζητήσεις παραμένει δυναμικά στην επιφάνεια. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής ή ενός κοντινού ταξιδιού, ενώ νέες συναρπαστικές γνωριμίες αναμένονται στο πλαίσιο του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου ή μέσω κάποιου συγγενή σου (πχ αδελφού, αδελφής, θείου, θείας, ξαδέλφου, ξαδέλφης κτλ.). Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 10/12 κι ύστερα σου δημιουργεί την ανάγκη να βιώσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές και, ως εκ τούτου, επιλέγεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και η επιστροφή κάποιου πρώην συντρόφου σου στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι τις 10/12 είσαι ιδιαίτερα κτητικός ενώ η ζήλεια σου μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη. Προσπάθησε να μη βλέπεις τον σύντροφό σου σαν να είναι «κτήμα» σου, διαφορετικά θα έρθεις σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Από την άλλη, μπορεί να δεχτείς κάποιο δώρο από το ταίρι σου ενώ δεν αποκλείεται να ψωνίσεις και ο ίδιος πράγματα για τον άνθρωπό σου. Στις 10 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Ειδικότερα, μπαίνετε στη διαδικασία συζητήσεων, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε από κοινού κάποιο κοντινό ταξίδι, το οποίο σας φέρνει πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως τις 10 του μήνα ο πανίσχυρος προσωπικός σου μαγνητισμός σου φέρνει πάμπολλες κατακτήσεις, ενώ ο ίδιος αναζητάς περισσότερο συναίσθημα και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε αξίες όπως εκείνες της συντροφικότητας και της αγάπης. Γενικότερα, σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή. Από τις 10/12 και ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γίνεσαι πιο ζηλιάρης και κτητικός (σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα). Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το παρακάνεις, διαφορετικά θα απομακρύνεις το ταίρι σου από δίπλα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι τις 10/12 με την Αφροδίτη να συνεχίζει τη διέλευσή της από τον 12ο ηλιακό σου οίκο, παραμένει στο προσκήνιο η ρομαντική σου διάθεση. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείς μπερδεμένος σε συναισθηματικό επίπεδο και να επιλέξεις έναν πιο μοναχικό βίο, προκειμένου να ξεδιαλύνεις και να αποσαφηνίσεις τις ερωτικές σου ανάγκες. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται –λόγω της συναισθηματικής και της ευρύτερης εσωτερικής σου σύγχυσης- να εμπλακείς σε κάποια σχέση, η οποία για κάποιο λόγο θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή. Από τις 10 του μήνα κι ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Επίσης, η γοητεία σου απογειώνεται και η αλήθεια είναι ότι δεν περνάς απαρατήρητος στον κοινωνικό σου περίγυρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τις 10/12 τα όρια μεταξύ του έρωτα και της φιλίας μοιάζουν «θολά»! Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να ερωτευτείς κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή να σε ξαφνιάσει η ερωτική πρόταση που θα εισπράξεις από κάποιον φίλο σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου κι εσύ θα απολαύσετε από κοινού μια πολύ ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, ενώ είναι πιθανό να σας γεννηθεί η επιθυμία να συμμετάσχετε σε κάποια οργανωμένη συλλογική προσπάθεια, προκειμένου να προσφέρετε κοινωνικό ή ανθρωπιστικό έργο. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 12ο ηλιακό σου οίκο στις 10 του μήνα γίνεσαι σταδιακά πιο ρομαντικός και ονειροπόλος, ενώ είναι πιθανό να μπεις σε μια διαδικασία εξιδανίκευσης και μυθοποίησης του συντρόφου σου. Συν τοις άλλοις, μπορεί να εμπλακείς σε μια ιδιόμορφη ερωτική σχέση η οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να κρατηθεί μυστική.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι τις 10/12 η γοητεία σου βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο και, ως εκ τούτου, μοιάζεις να έχεις ιδιαίτερη πέραση εντός του εργασιακού σου χώρου. Μάλιστα, μπορεί να «εμπλακείς» ερωτικά με κάποιο πρόσωπο το οποίο κατέχει ηγετική θέση. Επιπρόσθετα, υπάρχει κίνδυνος να βιώσεις σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη σου. Αν είσαι δεσμευμένος αυτήν την περίοδο, μπορεί ο σύντροφός σου να σε βοηθήσει με κάποιο τρόπο να ανελιχθείς επαγγελματικά. Από τις 10 του μήνα κι ύστερα αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς τη φιλία και την κατανόηση στο πρόσωπο του συντρόφου σου. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να μοιραστείς τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες με το ταίρι σου. Συν τοις άλλοις, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να δεις με «άλλο μάτι» κάποιον φίλο σου ή να εισπράξεις ο ίδιος το ερωτικό ενδιαφέρον φιλικών σου προσώπων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments