Διεθνή

Μουντιάλ 2022: Νέος “ξαφνικός” θάνατος φωτορεπόρτερ στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Νέος “ξαφνικός” θάνατος φωτορεπόρτερ στο Κατάρ

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Λίγο μετά τους θανάτους του Αμερικανού δημοσιογράφου και του τεχνικού διευθυντής του ITV Sport, που κάλυπτε το μουντιάλ

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Αμερικανού δημοσιογράφου Γκραντ Γουόλ, δημοσιεύματα που έρχονται τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου δείχνουν ότι ο φωτορεπόρτερ του Κατάρ Χαλίντ αλ-Μισλάμ πέθανε επίσης ξαφνικά στο Κατάρ.

Σύμφωνα με τους Gulf Times, ο φωτορεπόρτερ του Κατάρ Χαλίντ αλ-Μισλάμ, ο οποίος εργαζόταν για το Al Kass TV, πέθανε ξαφνικά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

«Ο Αλ Μισλάμ, πέθανε ξαφνικά ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA κατάρ 2022», έγραψε στο Twitter η Gulf Times, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Η δημοσιογράφος Μόνικα Γκρέιλι επιβεβαίωσε την είδηση, γράφοντας στο Twitter: «Ένας δεύτερος δημοσιογράφος πεθαίνει στο Κατάρ ενώ κάλυπτε το #WorldCup. Ο φωτορεπόρτερ Χαλίντ αλ-Μισλάμ από το ειδησεογραφικό κανάλι Al Kass TV του Κατάρ απεβίωσε το Σάββατο. Mια μέρα πριν, ο δημοσιογράφος  Γκραντ Γουόλ, 48 ετών, κατέρρευσε στον αγώνα μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας».

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τον τρίτο θάνατο που καταγράφεται στο Κατάρ και έχει σχέση με τα ΜΜΕ, καθώς είχε προηγηθεί ο θάνατος Ρότζερ Πιρς.

Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ΗΠΑ και Ουαλίας τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, το ITV Sport ανακοίνωσε ότι ο Ρότζερ Πιρς, ο οποίος εργαζόταν στο Κατάρ ως τεχνικός διευθυντής της κάλυψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022, πέθανε ξαφνικά.

Mε πληροφορίες από euroweeklynews

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments