Lifestyle

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της, οι κριτικές για το τραγούδι, το διαζύγιο και το σύνδρομο του καλού παιδιού

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της, οι κριτικές για το τραγούδι, το διαζύγιο και το σύνδρομο του καλού παιδιού

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για τον γιο της και την τραπ μουσική, τις κριτικές για την ενασχόλησή της με το τραγούδι, το διαζύγιο και το σύνδρομο του καλού παιδιού.

Με αφορμή αυτές τις εμφανίσεις, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και την κάμερα του Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μουσικά ακούσματα του γιου της αλλά και το διαζύγιό της και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

«Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του εξηγήσω, να του δείξω την καλή πλευρά της hip-hop, δεν του άρεσε, ήθελα αυτά. Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί και να συνειδητοποιεί ότι μάλλον είχε παρασυρθεί και σε κάποια φάση μου λέει, “μαμά, ντρέπομαι, πώς το έκανα εγώ αυτό» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις… Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη» είπε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το διαζύγιό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments