Αθλητισμός

Τα… σκάει χοντρά για κορυφαίο όνομα ο Αλαφούζος – Επιστροφή Μπακασέτα – Ενκουντού για Ελλάδα!

Τα… σκάει χοντρά για κορυφαίο όνομα ο Αλαφούζος – Επιστροφή Μπακασέτα – Ενκουντού για Ελλάδα!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η... χρυσή τομή με Σένκεφελντ - Παναθηναϊκό που θα βρεθεί, τα τελευταία δεδομένα για Μαντσίνι και Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά νέα στην ΑΕΚ. Άχαστες οι Φήμες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Ο Ουσεϊνού Μπα δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τον τραυματισμό του, αλλά το όνομά του συντηρείται μεταγραφικά στα διεθνή ΜΜΕ. Μετά τη Ναντ, λοιπόν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αφρικανού στόπερ έχει δείξει και η Σεντ Ετιέν. Να θυμίσουμε, ότι στην τελευταία είχε αγωνιστεί πρόπερσι ο Σισέ ως δανεικός για ένα εξάμηνο από τον Ολυμπιακό, αλλά η γαλλική ομάδα δεν είχε κάνει χρήση της οψιόν αγοράς. (LIVESPORT)

*Τα πολλά και μαζεμένα ματς τώρα που επανεκκινά η σεζόν, θα περίμενε κάποιος να σήμανε συναγερμό στις ομάδες για τη μεταγραφική τους ενίσχυση. Στην ΑΕΚ έχουν κάνει ήδη την κίνηση ματ με την απόκτηση του Φερνάντες, αλλά για τις υπόλοιπες κινήσεις δεν φαίνεται να υπάρχει βιασύνη από κανέναν. Καίτοι υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 8 Ιανουαρίου, στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν χαράξει συγκεκριμένη πολιτική. Εχει προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο και άπαντες κινούνται με βάση τις απόψεις του Αλμέιδα, που θα είναι και τώρα ο καθοριστικός παράγοντας για να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες θεωρεί ο προπονητής πως υπάρχουν. (SDNA)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments