Αθλητισμός

Ο Αλαφούζος βάζει πλάτη για Αϊτόρ – Ελεύθερος το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!

Ο Αλαφούζος βάζει πλάτη για Αϊτόρ – Ελεύθερος το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η ανησυχία για ΑΕΚ και το συμβόλαιο που έχει στα χέρια του ο Ισπανός.

Στην επικαιρότητα επέστρεψε τα τελευταία 24ωρα το θέμα της ανανέωσης του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, καθώς δημοσιεύματα έκαναν λόγο για… μπάσιμο του Ολυμπιακού στην υπόθεσή του, με δεδομένο πως το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από 1/1 μπορεί να υπογράψει σε όποιον σύλλογο θέλει ως ελεύθερος.

Αν και τα σενάρια αυτά διαψεύστηκαν και από τους Πειραιώτες, στο Τριφύλλι δεν προκάλεσαν καμία ανησυχία και μάλιστα άνθρωποι της ομάδας τα χαρακτήριζαν και ως… αναμενόμενα. Εδώ και καιρό περίμεναν πως θα κυκλοφορήσει σχετική φημολογία, ενώ κάτι ανάλογο εκτιμούν πως θα συμβεί και με την ΑΕΚ, η οποία πάντως είχε ψάξει την περίπτωσή του Ισπανού πριν τον τραυματισμό του.

Οι Πράσινοι ωστόσο, για την ώρα, δεν ανησυχούν καθώς βρίσκονται σε επικοινωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και με τον ίδιο τον Αϊτόρ, ο οποίος έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του για να επιστρέψει στη δράση στο φινάλε της σεζόν.

Παρόλα αυτά, στον Παναθηναϊκό όπως σας είχε αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος προ ημερών, δεν βιάζονται να διαπραγματευτούν. Ισχύει η προσφορά τους προς τον Ισπανό, που του είχαν κάνει πριν απο τον τραυματισμό του και δεν ξεπερνούσε τις 800.000 ευρώ ετησίως. Στο Τριφύλλι εκτιμούν την αξία του, στον στηρίζουν και γι’ αυτό διπλασιάζουν τις αποδοχές του μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Μάλιστα, αποτελεί απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να υπογράψει ο παίκτης με αυτά τα χρήματα και πλέον όλα είναι στο χέρι του. Όπως φάνηκε όμως μέχρι τώρα και με τους Ρούμπεν Πέρεθ και Μπαρτ Σένκεφελντ, ο ιδιοκτήτης έχει κάνει το 2/2, ενώ μετά τις συζητήσεις με τους Κουρμπέλη και Αϊτόρ, στον σύλλογο εκτιμούν πως θα έχει πετύχει το απόλυτο!

Με πληροφορίες από sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments