Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο φοβερός Αουγκούστο ήταν κόφτης, δημιουργός και εκτελεστής σε μια αρχοντική εμφάνιση

ΠΑΟΚ: Ο φοβερός Αουγκούστο ήταν κόφτης, δημιουργός και εκτελεστής σε μια αρχοντική εμφάνιση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Δικέφαλος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού για την 14η αγωνιστική της Super League, έφτασε τους 28 πόντους και βρίσκεται τρίτος στο -10 από την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από μία δύσκολη έδρα. Ο Δικέφαλος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού για την 14η αγωνιστική της Super League, έφτασε τους 28 πόντους και βρίσκεται τρίτος στο -10 από την κορυφή.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού ήταν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. O 25χρονος Βραζιλιάνος ήταν εκείνος που “κλείδωσε” τη νίκη για την ομάδα του Λουτσέσκου πετυχαίνοντας το 2-0. Έκλεψε την μπάλα, έπαιξε το 1-2 με τον Ζίβκοβιτς, πάτησε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αουγκούστο έκανε καταπληκτική δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Στο παρακάτω γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε τις ενέργειες του Βραζιλιάνου στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Αουγκούστο είχε 89 ενέργειες με την μπάλα, τις περισσότερες από κάθε παίκτη στο ματς. Κύριο πεδίο δράσης του ήταν ο άξονας, έχοντας βέβαια και δύο ενέργειες στην περιοχή του Παναιτωλικού.

Ο Αουγκούστο στο παιχνίδι είχε τρεις τελικές, με μία εξ αυτών να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του Αγρινίου. Εκτός από επιθετικά, ήταν καταλυτικός και ανασταλτικά. Είχε τέσσερις ανακτήσεις κατοχής και δύο κλεψίματα. Μην ξεχνάμε πως από ένα κλέψιμο προήλθε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ που πέτυχε ο ίδιος.

Μοίρασε παντού το παιχνίδι του ΠΑΟΚ

Ο Αουγκούστο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον άξονα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταβιβάσεις του στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο μοίρασε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Συγκεκριμένα είχε 64 πετυχημένες πάσες στις 72 που δοκίμασε συνολικά, με τις λανθασμένες να είναι ελάχιστες.

Επίσης, οι 29/35 πάσες του ήταν πάνω από τη σέντρα και οι 15 πετυχημένες μεταβιβάσεις του ήταν στην επίθεση. Μάλιστα, είχε και μία key pass, δηλαδή πάσα που έφτιαξε ευκαιρία. Φρόντιζε συνεχώς να προωθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με το 68,1% των μεταβιβάσεων του να έχουν κατεύθυνση προς τα εμπρός.

Ο Αουγκούστο ήταν δημιουργός, ήταν εκτελεστής, αλλά και “κόφτης”. Τα έκανε όλα σε ένα παιχνίδι που τον ανακύρηξε άρχοντα του κέντρου.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments