Διεθνή

Ρουμανία: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος στο Βουκουρέστι

Ρουμανία: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος στο Βουκουρέστι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο που μετέφερε Ελληνες επιβάτες, στο Βουκουρέστι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο που μετέφερε Ελληνες επιβάτες, στο Βουκουρέστι., τη στιγμή που νέο βίντεο – ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για το μοναδικό μέχρι στιγμής βίντεο που καταγράφει τη στιγμή του δυστυχήματος. Το λεωφορείο φαίνεται να προσπαθεί να περάσει την προστατευτική πινακίδα πριν το τούνελ και περίπου στη μέση να «κολλάει».

Όπως διακρίνεται, ο οδηγός δεν μειώνει την ταχύτητα του οχήματος, εκτιμώντας πως το μεγάλο όχημά του χωράει κάτω από την αψίδα.

Την ίδια στιγμή, ακόμα δύο επιβάτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ η γυναίκα τραυματίας αποσωληνώθηκε. Συνολικά οκτώ άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε τρία νοσοκομεία του Βουκουρεστίου, ενώ πέντε ασθενείς πήραν εξιτήριο. Χθες πέντε άνθρωποι πήραν εξιτήριο, ενώ οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments