Πολιτική

Στράτος Σιμόπουλος: Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ – Τι δήλωσε ο ίδιος

Στράτος Σιμόπουλος: Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ – Τι δήλωσε ο ίδιος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Επίθεση από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου με μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη γνωστοποίησε πως δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.

Επίθεση από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου με μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη γνωστοποίησε πως δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος. Ο κ. Σιμόπουλος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από την πρόσοψη της πολυκατοικίας που διαμένει, στην οποία αντιεξουσιαστές πέταξαν κόκκινη μπογιά.

Ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει στην ανάρτησή του πως «Πρωί-πρωί σήμερα, αντί για κάλαντα, δέχθηκα «Χριστουγεννιάτικη» επίσκεψη με μπογιές, στο σπίτι μου μάλιστα, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την ευθύνη με μία προκήρυξη-επίθεση στο κράτος δικαίου.

«Η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι» ανέφερε ο κ. Σιμόπουλος.

«Υ.Γ. Την προηγούμενη φορά ήρθαν στο γραφείο μου πάλι Χριστούγεννα, ενώ νοσηλευόμουν με covid» κατέληξε στην ανάρτησή του ο Στράτος Σιμόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments