Πολιτική

Βορίδης: Ερευνώνται τυχόν έκνομες ενέργειες του Δημάρχου Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν

Βορίδης: Ερευνώνται τυχόν έκνομες ενέργειες του Δημάρχου Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Έρευνα για τυχόν έκνομες ενέργειες από πλευράς του δημάρχου Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Έρευνα για τυχόν έκνομες ενέργειες από πλευράς του δημάρχου Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. Σημειώνεται ότι με απόφαση του κ. Μουμίν ανακλήθηκαν όλοι οι αντιδήμαρχοι. Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως ο δήμαρχος θα ασκεί και τις προεδρίες όλων των δημοτικών επιχειρήσεων, ύστερα από τις παραιτήσεις των προέδρων τους.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών 

«Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επικοινώνησε, για το ζήτημα που έχει προκύψει εξαιτίας των ενεργειών του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα και του ζήτησε να εξετάσει τυχόν έκνομες ενέργειες του εν λόγω Δημάρχου προκειμένου αυτές να αξιολογηθούν συνολικά και να αποφασίσει τις αναγκαίες περαιτέρω ενέργειες για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος».

Τι αναφέρει  ανακοίνωση του Δήμου Ιάσμου

Ο Δήμαρχος Ιάσμου ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών:

Ανακαλεί με αιτιολογημένη απόφασή του όλους τους Αντιδημάρχους του δήμου Ιάσμου. Μέχρι νεωτέρας, κρατά στο πρόσωπό του όλες τις αρμοδιότητες του άρθρου 58 του Ν.3852/2010. Σε συνέχειά των παραιτήσεων των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιάσμου, κρατά και ασκεί τις Προεδρίες όλων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του δήμου Ιάσμου.

Καλεί άμεσα σε παραίτηση όλους τους υπηρεσιακούς και αιρετούς του Δήμου Ιάσμου, οι οποίοι εμπλέκονται ή συσχετίζονται με την Παγκόσμια Τρομοκρατική Οργάνωση FETÖ και την εγχώρια Εγκληματική Όργανωση ΕΥΡ-ΑΚΗ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments