Πολιτική

Δένδιας μετά το ατύχημα στο Άγιο Όρος: Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση

Δένδιας μετά το ατύχημα στο Άγιο Όρος: Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Nikos Dendias

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε κατά την επίσκεψή του στο Άγιο Ορος και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε κατά την επίσκεψή του στο Άγιο Ορος και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο ΥΠΕΞ, είναι «απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση». Υπενθυμίζεται πως στη διάρκεια της θείας λειτουργίας, λίγο μετά τις 7 το πρωί, ο κ. Δένδιας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, με συνέπεια να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει στη μύτη και στα δόντια.

Στη Μονή σήμανε συναγερμός, ο κ. Δένδιας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους και κλήθηκε ελικόπτερο προκειμένου να παραλάβει τον υπουργό Εξωτερικών και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Η ανάρτηση Δένδια για το ατύχημα στο Άγιο Όρος

Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου. Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση και εντυπωσιασμένος από όσα είδα και άκουσα από την 1η επίσκεψη ΥΠΕΞ στο Άγιον Όρος τα τελευταία 11 χρόνια. Δεσμεύθηκα να επιστρέψω σύντομα.

Δένδιας: Μεγάλο και διαρκές το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το Άγιο Όρος

Για το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το Άγιο Όρος διαβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην αθωνική πολιτεία. Μετά την περιπέτειά του με την πυκνή ομίχλη, που δεν επέτρεψε να προσγειωθεί το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε στις Καρυές ή στο Βατοπέδι, με αποτέλεσμα να κατέβει στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, ο κ. Δένδιας έγινε δεκτός στις Καρυές, ενώ έγινε δοξολογία στον Ιερό Ναό Πρωτάτου.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα, ως πολιτικός προϊστάμενος, να βρίσκομαι σήμερα στο Άγιο Όρος. Καταρχήν, είχα την ευκαιρία να διατυπώσω προς την ιερά Κοινότητα την αντίληψη της Κυβέρνησης ότι η κιβωτός αυτή της Ορθοδοξίας είναι άξια κάθε στήριξης και κάθε βοήθειας. Αλλά από εκεί και πέρα, είχα και τη δυνατότητα σαν προσκυνητής να βρεθώ μπροστά στα μνημεία της Ορθοδοξίας, να έρθω σε επαφή με τους μοναχούς που υπηρετούν αυτή την υπερχιλιόχρονη παράδοση και να αισθανθώ κι εγώ ένα μικρό τμήμα αυτής της μακρότατης αλυσίδας» τόνισε ο κ. Δένδιας σε δήλωση που έκανε μετά την επίσκεψή του στον Ι.Ν. Πρωτάτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments