Αθλητισμός

Αποκάλυψη Νικολογιάννη – Γι’ αυτό καθυστερεί με τις μεταγραφές ο Γιοβάνοβιτς

Αποκάλυψη Νικολογιάννη – Γι’ αυτό καθυστερεί με τις μεταγραφές ο Γιοβάνοβιτς

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ποιο είναι το πλάνο του Παναθηναϊκού που θα... τρέξει και μετά τον Ιανουάριο, γιατί αποκτήθηκε τώρα ο Πούχατς χωρίς ρήτρα και οι αλλαγές στην 11αδα.

Στην ενίσχυση του ρόστερ του με ποιοτικούς παίκτες, προκειμένου να δημιουργήσει μια βάση και να μην χρειάζονται κάθε χρόνο πολλές κινήσεις, στοχεύει ο Παναθηναϊκός όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γενάρης είναι γεμάτος για τον Παναθηναϊκό και έχει τρεις Τετάρτες Κυπέλλου, αν όλα πάνε καλά και περάσει τον Βόλο. Τρία ματς με τον ΠΑΟΚ αν αυτός περάσει την Καλαμάτα, επίσης, οπότε χρειάζονται εναλλακτικές λύσεις και παίκτες που θα μπορούν να φρεσκάρουν την 11άδα. Για αυτό ήρθε και ο Πούχατς, για να αποτελέσει μια εναλλακτική πίσω από τον Χουάνκαρ. Το σκεπτικό είναι να καλύψει το κενό του Γκάνεα για έξι μήνες και το καλοκαίρι βλέπουμε. Το project του Παναθηναϊκού δεν τελειώνει φέτος, ανεξάρτητα τι θα γίνει στο πρωτάθλημα. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια βάση και για τα επόμενα χρόνια, για να μην έχει κενά στο ρόστερ του και να μην χρειάζεται να κάνει συνέχεια πολλές μεταγραφές. Για αυτό και το ψάχνει αρκετά ο Γιοβάνοβιτς, αναζητώντας καλούς παίκτες», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Χουάνκαρ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως σίγουρα το πρόλαβε, καθώς αν ο Ισπανός μπακ των «πράσινων» έπαιζε λίγο ακόμα με τον ΟΦΗ μπορεί να πάθαινε κάποια ζημιά.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να παίζει με ένα συγκεκριμένο στυλ επί ημερών Γιοβάνοβιτς, το οποίο μάλιστα του ταιριάζει κιόλας βάσει αποτελεσμάτων.

Πηγή: SPORTDOG

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments