Lifestyle

Survivor all Star: Μόλις διέρρευσε – Παίκτης Τραυματίστηκε λίγο πριν την πρεμιέρα [vid]

Survivor all Star: Μόλις διέρρευσε – Παίκτης Τραυματίστηκε λίγο πριν την πρεμιέρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Δεν θα μπει τελικά

To Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΙ στην πιο απαιτητική εκδοχή του, αυτή του All Star. Βρισκόμαστε 6 μέρες μακριά από την πρεμιέρα του πιο σκληρού ριάλιτι επιβίωσης και οι πληροφορίες που μας έρχονται δεν έχουν σταματημό. Οι παίκτες έχουν ήδη ανακοινωθεί ενώ , όπως σας έχουμε αποκαλύψει υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο, μια πρώην παίκτρια που δεν έχει φανεί – ακόμα – πουθενά αλλά θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και θα περιμένει να μπει στο παιχνίδι ανά πάσα ώρα και στιγμή (δείτε εδώ ποια είναι).

View this post on Instagram

A post shared by “Koro” Γιώργος-Μίκλος Κόρομι (@georgekoromi)

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν δείχνουν να τσουλάνε ρόδινα για τον Τούρκο παραγωγό, αφού μπορεί η παραγωγή να ίδρωσε αρκετά για να κλείσει τα συμβόλαια, αλλά ένα έκτακτο περιστατικό απέκλεισε – τουλάχιστον για την τωρινή φάση – έναν πολύ δυνατό πρώην παίκτη Survivor, ένα άτομο που ήθελε πολύ ο Ατζούν αλλά δυστυχώς θα περιμένει για να το έχει, αν το έχει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Γιώργος Κόρομι ήταν να μπει στο παιχνίδι στην πρώτη «φουρνιά» κάτι που όμως δεν θα συμβεί αφού ένας τραυματισμός καθιστά αδύνατο το γεγονός να τρέχει στους στίβους μάχης.

Οι γιατροί του είπαν να μείνει μακριά και παρ’ ότι και ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να ταξιδέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, δεν θα τα καταφέρει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments