Ζώδια

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο τα ζώδια;

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο τα ζώδια;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2/1/23 – 8/1/23

ΚΡΙΟΙ: Θα είστε κυκλοθυμικοί και ανικανοποίητοι με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και θα αναζητήσετε καταφύγιο σε μέλη της οικογένειάς σας που ξέρουν πώς να σας φροντίζουν και να σας παρηγορούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις για περιουσιακά θέματα και για μετακομίσεις που δεν είναι αποδεκτές από όλους και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον συγκάτοικό σας αναβάλετε τη συζήτηση μέχρι να ηρεμήσετε.

ΤΑΥΡΟΙ: Ο παρορμητισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Θα εκφράζετε έντονα θετικά και αρνητικά συναισθήματα, θα έχετε την τάση να προσκολλάστε στα άτομα που σας δείχνουν κατανόηση και θα είναι έντονη η δυσαρέσκειά σας αν δεν σας αντιμετωπίζουν όσο θερμά επιθυμείτε. Η συνεννόηση με τα αδέλφια σας ή με άλλους συγγενείς θα είναι δύσκολη. Εμπόδια θα παρουσιαστούν σε ταξίδια ή σπουδές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο οι περισσότεροι θα έχετε ανησυχίες για την πορεία οικονομικών θεμάτων. Θα αγχώνεστε για το πώς θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας ή πώς θα βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειας που έχει δυσκολίες. Θα στραφείτε προς τους ανθρώπους που αγαπάτε για να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματά τους και να νιώσετε σιγουριά, αλλά μην το παρακάνετε με τα παράπονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα είστε ανήσυχοι και κυκλοθυμικοί με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι από μια σχέση ή μια συνεργασία που δεν εξελίσσεται όπως θέλετε ή θα σκέφτεστε όσα δεν έχετε ακόμα καταφέρει και θα στενοχωριέστε. Επειδή η μέρα δεν προσφέρεται για απολογισμό, ηρεμήστε και χαρείτε την παρέα των ατόμων που είναι δίπλα σας. Μην αποφασίσετε βιαστικά για αλλαγές που πρέπει να γίνουν ομαλά.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα έχετε ανάγκη να ηρεμήσετε και να χαρείτε απλά, όμορφα πράγματα χωρίς την αγωνία να προλάβετε ένα σωρό υποχρεώσεις. Μπορεί να αναθέσετε σε άλλους κάποιες δουλειές για να έχετε χρόνο να χαλαρώσετε. Θα σκεφτείτε να αλλάξετε πολλά στην καθημερινότητά σας για να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Θα περνάτε αρκετό χρόνο μόνοι ή με την παρέα λίγων, έμπιστων φίλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Δεν θα έχετε όρεξη για μετακινήσεις και επίσημες εξόδους με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Θα προτιμάτε να κάνετε παρέα με αγαπημένους φίλους και με τον σύντροφό σας και θα επισκέπτεστε συχνά την οικογένειά σας. Θα στηρίζετε και θα βοηθάτε τα άτομα που αγαπάτε, προσέξτε όμως να μην προκύψουν παρεξηγήσεις λόγω της ευθιξίας σας. Ένας παλιός γνώριμος ίσως εμφανιστεί ξαφνικά και θα συγκινηθείτε.

ΖΥΓΟΙ: Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει την εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και την οικογενειακή σας ζωή. Θα σας απασχολεί η πορεία της καριέρας σας, θα ανησυχείτε για το αν θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας και ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο πολύ γιατί θα αυξηθούν τα καθήκοντά σας. Θα είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα που είναι κοντά σας αλλά δεν θα αντιστέκεστε στην ανάγκη να απολαύσετε τις φροντίδες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα επιδιώκετε την παρέα ανθρώπων με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή σας συνδέουν ισχυροί δεσμοί. Η διάθεσή σας θα είναι μελαγχολική και θα σκέφτεστε όνειρα που δεν μπορέσατε να κάνετε πραγματικότητα ή άτομα που είναι μακριά. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να δείτε με πιο πολλή αισιοδοξία το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα προτιμάτε να κάνετε παρέα με λίγους φίλους που εμπιστεύεστε και με τον σύντροφό σας Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα αναπολείτε παλιές καλές στιγμές και θα επιδιώκετε να σας περιποιούνται για να νιώθετε σιγουριά. Θα αγχώνεστε πολύ για κάποια οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν και ίσως συζητήσετε κάποια σχέδια, όχι τόσο για να αποφασίσετε τι θα κάνετε όσο για να πειστείτε πως όντως υπάρχει λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας θα περνάτε ήρεμα παρέα με τον σύντροφό σας και με ανθρώπους που εκτιμάτε. Όσοι έχετε παράπονα από τη σχέση ή από την οικογένειά σας θα είστε λιγομίλητοι και σκεφτικοί. Ίσως σας απασχολούν οι ευκαιρίες που χάσατε, ένας παλιός έρωτας ή λανθασμένες επιλογές που δεν σας οδήγησαν εκεί που θέλατε. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις αδιέξοδες συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα είστε κυκλοθυμικοί και θα δείχνετε έντονα τη δυσαρέσκειά σας αν πρέπει να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας αρέσουν. Μπορεί να σκέφτεστε συνέχεια όλα όσα θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι. Παραδειγματιστείτε από παλιά λάθη και οργανώστε σωστά το μέλλον σας. Θα ανακάμψετε γιατί είστε μαχητικοί, εύστροφοι και πλαισιώνεστε από άτομα που σας αγαπούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι ερωτευμένοι θα δείχνετε έντονα τα συναισθήματά σας με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα συζητήσετε τους φόβους σας και θα συμφωνήσετε να κάνετε τα πάντα για να είστε ευτυχισμένοι. Η νοσταλγία για έναν παλιό έρωτα ίσως χαλάσει τη διάθεση κάποιων, αλλά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για επανασύνδεση αυτές τις μέρες. Θα έχετε κοντά σας φίλους που σας υποστηρίζουν και θα βοηθήσουν να ανακτήσετε το κέφι σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments