Ελλάδα

Bέροια: Απρεπείς χειρονομίες και σέξι πόζες έκανε η 29χρονη μάνα που έριξε το παιδί της στο ποτάμι

Bέροια: Απρεπείς χειρονομίες και σέξι πόζες έκανε η 29χρονη μάνα που έριξε το παιδί της στο ποτάμι
Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση του τραγικού θανάτου ενός βρέφους 11 μηνών, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, αφού προηγουμένως το πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο η μητέρα.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση του τραγικού θανάτου ενός βρέφους 11 μηνών, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, αφού προηγουμένως το πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο η μητέρα.

Η 29χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση φέρεται να ομολόγησε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πέταξε το 11 μηνών μωράκι της στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια.

Ο Εισαγγελέας Βέροιας έχει ασκήσει σε βάρος της δίωξη για ανθωποκτονία απο πρόθεση.

Η ίδια ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη. Έως τότε θα κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας.

Η ίδια υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκε την κατηγορία και δε θέλησε να πει τίποτα.

“Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε” φέρεται να είπε στον ανακριτή η 29χρονη.

Απρεπείς χειρονομίες και πόζες έκανε η 29χρονη μητέρα που πέταξε το παιδί της στο ποτάμι στα κοινωνικά δίκτυα:

Η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας, το προηγούμενο διάστημα παρουσιάζεται να είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Πνιγμό έδειξε η νεκροψία

Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος “έδειξε” η νεκροψία – νεκροτομή για τον θάνατο του άτυχου βρέφους στη Βέροια.

Η 29χρονη μητέρα του ομολόγησε ότι το πέταξε εκεί το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ενώ το 11 μηνών μωρό, μάλιστα, είχε δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος ThessToday.gr, τα ευρήματα του ιατροδικαστή πέρα από τον ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές, όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

«Η μητέρα ήταν ήρεμη σε όλη τη διαδρομή» λέει οδηγός ταξί που τη μετέφερε μαζί με το βρέφος

Ωρα με την ώρα οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από τη φρικτή υπόθεση της δολοφονίας του βρέφους στη Βέροια, δίνουν προσθέτουν και περισσότερα κομμάτια του «παζλ». Το απόγευμα της Δευτέρας (2/1), έγινε γνωστό ότι η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατευθύνθηκε με ταξί από το σπίτι της στον Σταυρό Ημαθίας και στο φράγμα μαζί με το παιδί της.

Μάλιστα, ο οδηγός ταξί παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και κατέθεσε όσα γνώριζε για την υπόθεση. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ που βρίσκονταν εκεί και όπως είπε, η εικόνα της μητέρας δεν του προξένησε καμία περίεργη εντύπωση, καθώς ήταν ήρεμη και αμίλητη σε όλη τη διαδρομή.

Σύμφωνα με το inveria.gr, ο οδηγός ταξί που την πήρε από το φράγμα του Αλιάκμονα για να την μεταφέρει στην περιοχή του ΚΤΕΛ στη Βέροια ανέφερε ότι η μητέρα ήταν αμίλητη και δεν του προξένησε καμία απορία η συμπεριφορά της. Ήταν ήρεμη και δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι.

«Έλαβα κλήση από το κέντρο στις 16:05 της 31ης Δεκεμβρίου στο φράγμα στο όνομα της κοπέλας», είπε o οδηγός ταξιτζής που παρέλαβε την 29χρονη μητέρα.

«Πήγα την πήρα και μου είπε να την πάω στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Πληρώθηκα το κόμιστρο και έφυγα» προσέθεσε, μιλώντας για την σοκαριστική υπόθεση στην Βέροια.

«Δεν φαινόταν ταραγμένη, δεν την ρώτησα τίποτα, ούτε η ίδια ανέφερε κάτι στη διαδρομή. Η συμπεριφορά της μου φάνηκε κανονική. Την παρέλαβα από τον κεντρικό δρόμο, πριν από τη γέφυρα. Ηταν αμίλητη και η εικόνα της δεν μου έδινε κάποιο στοιχείο για να την θεωρήσω ως περίεργη» είπε καταλήγοντας.

Η κηδεία του βρέφους έγινε το απόγευμα της Δευτέρας υπό την παρουσία μόλις τεσσάρων στενών συγγενών της οικογένειας.

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments