Lifestyle

Εύη Βατίδου: Πήγε να ψωνίσει στη λαϊκή με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά» [vid]

Εύη Βατίδου: Πήγε να ψωνίσει στη λαϊκή με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Europost.gr

Εύη Βατίδου: «Το 2022 πέρασε χωρίς άντρα, το 2023 επίσης χωρίς άντρα»

Η Εύη Βατίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, καθώς έκανε τη βόλτα της στη λαϊκή αγορά. Μάλιστα δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, είχε προκαλέσει αίσθηση με την αντίδρασή της, όταν σε έξοδό της οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα αγόραζε αθλητικά από τη λαϊκή. Τότε είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ιδέα πως υπάρχουν αθλητικά στη λαϊκή.

View this post on Instagram

A post shared by Εύη Βατίδου (@evivatidou_official)

Σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η Εύη Βατίδου κατά τη βόλτα της στη λαϊκή, δεν γνώριζε ότι δεν μπορεί να πληρώσει με κάρτα: «Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές» ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου στη βόλτα που έκανε στη λαϊκή, ενώ στη συνέχεια δε δίστασε να ρωτήσει έναν παραγωγό αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες… Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στους πάγκους με τα ρούχα και τα κοσμήματα απ΄ όπου -όπως είπε- δεν είχε περάσει ποτέ ξανά και αρνήθηκε να αγοράσει το ο,τιδήποτε από εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments