Lifestyle

Σοφία Αλιμπέρτη: «Έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω – Δεν το έκανα από χόμπι» [vid]

Σοφία Αλιμπέρτη: «Έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω – Δεν το έκανα από χόμπι» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά εκ βαθέων για τη ζωή της μακριά από την πόλη, τις ανησυχίες και τους φόβους του.

Πριν λίγα χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην Πάρο και να αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα. Μιλώντας στο περιοδικό HELLO, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απόφαση να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Aliberti (@sofoufou)

Σοφία, γιατί αυτή η αποχή; Γιατί αποφάσισες στο peak της καριέρας σου να τα αφήσεις όλα πίσω και να ζήσεις μόνιμα στην Πάρο; Δραστηριοποιείσαι με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της εστίασης δημιουργώντας τα δικά σου all-day ρεστοράν και καφέ.

Να το εξηγήσουμε κι αυτό, ότι έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω. Δεν το έκανα από χόμπι, αλλά για βιοπορισμό. Γιατί πολλοί φαντάζονται και νομίζουν πολλά…

Ένιωσες ποτέ να… πετάς;

Όχι, δεν καβάλησα το καλάμι γιατί ποτέ δεν είδα όλο αυτό που έκανα πιο σοβαρά απ’ όσο έπρεπε. Δεν μου έτυχε ξαφνικά ώστε να τρελαθώ. Είχα την ωριμότητα να καταλάβω τι μου συνέβαινε.

Σε αντίθεση με τα παιδιά – θαύματα του Χόλιγουντ.

Άλλα τα μεγέθη αφενός και άλλη η συμπεριφορά της οικογένειας αφετέρου. Εκεί τα παιδιά τα πουλούν οι ίδιες οι οικογένειες τους. Πως να μην τρελαθούν; Πως να μη χάσουν τον έλεγχο αν δεν έχουν ισορροπία;

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Aliberti (@sofoufou)

Δεν σου λείπει καθόλου η δουλειά σου;

Όχι. Αυτό που μου λείπει είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Θα μπορούσα να κάνω ραδιόφωνο ή podcast. Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο, ειδικά μετά από αυτά που μας βρήκαν, να μοιραστώ τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου.

Θα μπορούσες να το κάνεις τώρα, που αποφάσισες να αφήσεις την Πάρο για τον χειμώνα και να έρθεις στην Αθήνα. Πως και πήρες αυτή την απόφαση; Πως πέρασες στο νησί την πανδημία;

Καλύτερα απ’ ότι θα την περνούσα στην Αθήνα, φαντάζομαι. Σε άλλη ατμόσφαιρα, με άλλες εικόνες, πιο ξεκούραστες στο βλέμμα. Η μοναξιά όμως και το κλείσιμο ήταν τα ίδια. Για κανέναν άνθρωπο δεν ήταν εύκολα. Μετά από όλα αυτά, φέτος αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα για να βρεθώ στην αγκαλιά των παιδιών μου, στην ασφάλεια τους. Μεγαλώνω και φοβάμαι να είμαι μόνη. Θέλω κοντά την οικογένεια και τους φίλους μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments