Lifestyle

Άρτεμις Αστεριάδη: «Στο νοσοκομείο εμφανίστηκε κάτι που έμοιαζε με την Παναγία να κρατά ένα μωρό» [vid]

Άρτεμις Αστεριάδη: «Στο νοσοκομείο εμφανίστηκε κάτι που έμοιαζε με την Παναγία να κρατά ένα μωρό» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Άρτεμις Αστεριάδη: «Η ζωή ήταν πολύ σκληρή στα παιδικά μου χρόνια και από όταν ανέλαβα μόνη μου τη ζωή μου, πήγαν όλα καλά».

Συγκλονίζει η Άρτεμις Αστεριάδη με συνέντευξη που έδωσε στην Όλγα Λαφαζάνη για το Happy Day. Η περιγραφή της για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προκαλεί αίσθηση.

View this post on Instagram

A post shared by Artemis Asteriadi (@artemis_asteriadi)

«Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ξεκίνησαν τα προβλήματα. Στον πέμπτο μήνα έπαθα ξαφνικά μια πολύ μεγάλη αποκόλληση. Ήμουν στον καναπέ, με πιάνει μια πολύ μεγάλη αιμορραγία, ήταν και το παιδί μπροστά, λέω στον άντρα μου «το παιδί». Έλεγα ότι το χάσαμε, μετά λιποθύμησα από την αιμορραγία και πήγα νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο εμφανίστηκε κάτι στο χέρι μου που έμοιαζε με την Παναγία να κρατά ένα μωρό και από εκείνη τη μέρα σταμάτησε το αίμα. Το λέω και ανατριχιάζω. Στο σπίτι ήμουν κλινήρης, έκανα κι ενέσεις ινσουλίνης. Πριν τα παιδιά μου είχα «χάσει» κι ένα παιδί», εξομολογείται η Άρτεμις Αστεριάδη.

Στη συνέχεια, λέει για την επιλογή της να τελειώσει το Λύκειο: «Πηγαίνω σε νυχτερινό σχολείο. Πέρυσι τελείωσα την Α΄ Λυκείου. Η ζωή ήταν πολύ σκληρή στα παιδικά μου χρόνια και από όταν ανέλαβα μόνη μου τη ζωή μου, πήγαν όλα καλά».

«Ο λόγος που ξεκίνησα το σχολείο ήταν για να γίνω το σωστό παράδειγμα για το παιδί μου. Πιστεύω ότι η οικογένειά μου δεν άξιζε να έχει δικά της παιδιά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Άρτεμις Αστεριάδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments