Focus

Το “φαινόμενο Pamela Anderson” που ψάχνει ακόμη την αληθινή αγάπη

Το “φαινόμενο Pamela Anderson” που ψάχνει ακόμη την αληθινή αγάπη

Πηγή Φωτογραφίας: Broadway Shows

Η Pamela Anderson μιλάει σε πρώτο πρόσωπο για την καριέρα, τους γάμους, τη ραγισμένη καρδιά και την περίφημη βιντεοκασέτα της.

Η Pamela Anderson αφηγείται την ιστορία της ζωής της με τους δικούς της όρους στο ντοκιμαντέρ Pamela, A Love Story, που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου. Μέσα στη 1 ώρα και τα 52 λεπτά που διαρκεί, μιλάει για την καριέρα, τους γάμους, τη ραγισμένη καρδιά και το διαβόητο sex tape με το οποίο την ταύτισε ο κόσμος, τουλάχιστον για μία περίοδο της ζωής της.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

Στόχος του ντοκιμαντέρ -που φέρει την υπογραφή του Ryan White, ο οποίος έχει υπάρξει υποψήφιος για Emmy- είναι να αναπαραστήσει με ακρίβεια τον βίο της Αμερικανίδας σταρ. Γι’ αυτό και δεν περιλαμβάνει δραματοποιημένα γεγονότα ή “σκηνοθετημένες” σκηνές. Τουναντίον, βασίζεται στη συμμετοχή της ίδιας και των παιδιών της, αλλά και στα προσωπικά της ημερολόγια.

Ο Αμερικανός ντοκιμαντερίστας και σκηνοθέτης δήλωσε πρόσφατα για την ηθοποιό που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στα 90s ότι είναι από τη φύση της ένας απίστευτα ανοιχτός και ειλικρινής άνθρωπος, κάτι που ίσως και να εξηγεί τόσο το γιατί “κάηκε” στη ζωή της όσο και τους λόγους που ο κόσμος την αγάπησε. Η ίδια, μάλιστα, του δήλωσε εξαρχής: “Ρώτα με ό,τι θέλεις. Θα μιλήσω για τα πάντα και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής”. Λέγεται πως τήρησε την υπόσχεσή της, γι’ αυτό και το φιλμ αναμένεται συγκινητικό.

Όσον αφορά την περιώνυμη “κλεμμένη τσοντοκασέτα” που έγινε viral σε μια εποχή που δεν είχε καν επινοηθεί ο σχετικός όρος (το 1996) και η δράση της, σεξουαλικού περιεχομένου, είχε ως πρωταγωνιστές την ίδια και τον -btw, γεννημένο στην Αθήνα- τότε σύζυγό της Tommy Lee;

Η ίδια θα πει: “Κανείς δεν ήξερε την αλήθεια – ούτε εγώ γνωρίζω στο 100% τι συνέβη”, για να συνεχίσει λέγοντας “αλλά νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να μοιραστώ τα ανθρώπινα συναισθήματά μου σχετικά με το πόσο με πλήγωσε αυτό και πόσο, αναμφισβήτητα, καθόρισε το πώς προχώρησα στην καριέρα και τις σχέσεις μου”.

Από το ντοκιμαντέρ, που αρχικός του σχεδιασμός ήταν να σκιαγραφήσει το πώς προέκυψε το “φαινόμενο Pamela Anderson”, περνούν όλοι οι πρώην σύζυγοί της, ακόμα και ο Dan Hayhurst, με τον οποίο πήραν διαζύγιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ο White δήλωσε για εκείνη πως ασχέτως του πόσες φορές δεν λειτούργησαν οι γάμοι της, εκείνη παραμένει αθεράπευτα ρομαντική και ψάχνει με κάθε τρόπο να βρει την αληθινή αγάπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments