Αθλητισμός

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οδηγός το 3Χ3 για τον Ολυμπιακό που ανεβαίνει επίπεδο δυσκολίας την Κυριακή με τον Άρη

Όταν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε για την Ισπανία και την χειμερινή του προετοιμασία δεν υπάρχει κανείς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο που να μην πιστεύει ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν στο πρωτάθλημα.

Το -12 του πρώτου γύρου ήταν σίγουρα «βαρύ» όμως ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του πίστευαν πως με σωστή δουλειά και το απαραίτητο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει.

Στα μέσα του Γενάρη πλέον ο Ολυμπιακός έχει δείξει σημάδια επιστροφής. Βαθμολογικά έχει «μαζέψει» την διαφορά από την κορυφή στο -7, αγωνιστικά έχει δείξει καλύτερα πράγματα στο χορτάρι με το 3Χ3 και το 11-0 στα γκολ να το αποδεικνύει όμως τα βασικότερο για τον Μίτσελ είναι άλλο.

Έχει βρει την 11αδα του, έχει βρει τους παίκτες που στηρίζεται, βρήκε μια διάταξη και ένα σχήμα που λειτουργεί καλά για τον Ολυμπιακό και «πατάει» πάνω σε αυτά με «όπλο» την ποιότητα που έχει άφθονη το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Το πλάνο με τα τρία «10αρια» κυλάει καλά, οδηγεί τον Ολυμπιακό σε πολλά γκολ αλλά συνάμα δεν τον «πληγώνει» ανασταλτικά με μοναδική εξαίρεση την «αυτοκτονία» των Ιωαννίνων, εκεί όπου όλοι στο δεύτερο ημίχρονο «απουσίαζαν».

Τόσο με τον Αστέρα όσο και με τους Ιωνικό και Βόλο ο Ολυμπιακός είδε το σύστημα με Φορτούνη, Χάμες κα Μπιέλ μεσοεπιθετικά (και τον Μπακαμπού στην κορυφή) να λειτουργεί πολύ καλά την ώρα που οι Εμβιλά και Χουάνγκ έκαναν πολύ σημαντική δουλειά στον άξονα και οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα έφερναν τα αποτελέσματα που θέλει ο Μίτσελ.

Με τον Άρη το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη ο βαθμός δυσκολίας για τους Πειραιώτες ανεβαίνει. Με τον Μίτσελ πάντως να είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στο πλάνο που έχει φέρει τον Ολυμπιακό σε αυτή την αγωνιστική άνοδο. Δεν θα αναπροσαρμοστεί, θα ρίξει τα «όπλα» του από την αρχή και θα περιμένει να δει ξανά καλά αποτελέσματα.

Ο Άρης που προφανώς είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από όλες όσες έχει παίξει ο Ολυμπιακός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος όμως ο Μίτσελ θεωρεί πως το πλάνο που ακολουθεί θα αποδώσει ξανά. Με αιχμή του δόρατος την επίθεση και την σιγουριά που βγάζουν ανασταλτικά οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να κάνουν το 4Χ4 και να συνεχίσουν ένα σερί που τους έχει βάλει ξανά στο κόλπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments