Trash

Μις Υφήλιος: Η απίστευτη ξινίλα της Κοσοβάρας όταν άκουσε ότι κέρδισε η Αμερικανίδα [vid]

Μις Υφήλιος: Η απίστευτη ξινίλα της Κοσοβάρας όταν άκουσε ότι κέρδισε η Αμερικανίδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Marca

Νέα Μις Υφήλιος η εκπρόσωπος της Η.Π.Α.! Η viral ξινίλα της Κοσοβάρας, ο αποκλεισμός του φαβορί και η Ελλάδα εκτός 16αδας!

Ο 71ος διαγωνισμός ομορφιάς Μις Υφήλιος 2022 διεξήχθη την Κυριακή (15/01) στη Νέα Ορλεάνη και το πολυπόθητο στέμμα κατέκτησε η Μις ΗΠΑ. Η 28χρονη R’Bonney Gabriel που έχει και καταγωγή από τις Φιλιππίνες είναι η μεγαλύτερη ηλικιακά εστεμμένη στην ιστορία του θεσμού ομορφιάς, περνώντας με τη νίκη της ένα δυνατό μήνυμα για τα ηλικιακά όρια τόσο στον διαγωνισμό, και γενικότερα στον χώρο της μόδας.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

Η πανέμορφη R’Bonney Gabriel είναι σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και καθηγήτρια ραπτικής από το Τέξας, ενώ στο τελευταίο στάδιο της “μάχης” των καλλιστείων όταν ρωτήθηκε πώς θα δούλευε για να αποδείξει ότι η Μις Υφήλιος είναι «μια δυναμική και προοδευτική» γυναίκα, αν κέρδιζε, είπε: «Θα το χρησιμοποιούσα για να γίνω μια μεταμορφωτική πρωτεργάτης », αναφέροντας τη δουλειά της χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο σχέδιο μόδας της και διδάσκοντας ραπτική σε θύματα trafficking και της ενδοοικογενειακής βίας.

Η Μις Βενεζουέλα, Amanda Dudamel και η Μις Δομινικανή Δημοκρατία, Andreina Martinez, αναδείχθηκαν η πρώτη και η δεύτερη αναπληρωματική Μις Υφήλιος, αντίστοιχα. Όσο για την Ελληνίδα εκπρόσωπο στα καλλιστεία, η 22χρονη Κορίνα Εμμανουηλίδου έμεινε τελικά εκτός top 16.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments