Ζώδια

Τα Συναισθήματα μπαίνουν στην κατάψυξη Για 3 Ζώδια

Τα Συναισθήματα μπαίνουν στην κατάψυξη Για 3 Ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η αγάπη είναι συχνά η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – και συχνά – η εμμονή μας, αλλά οι προτεραιότητες αλλάζουν μόλις τελειώσει ο ανάδρομος Άρης

1. Δίδυμοι

Η στάση των Διδύμων θα είναι του τύπου ”αφήστε με ήσυχο” πρέπει να ολοκληρώσω τα πράγματα ,που έχω στο μυαλό μου. Όποιος ακούσει αυτή τη δήλωση θα καταλάβει ότι το καλύτερο θα ήταν να σας αφήσει ήσυχους . Είστε φειδωλοί με τα λόγια καλοσύνης σας αυτή την περίοδο. Δεν αισθάνεστε ότι τα λόγια μπορούν να κάνουν τη διαφορά τώρα , οπότε η δράση είναι ο μόνος τρόπος για εσάς.

Αυτό μπορεί να μοιάζει σαν να αντιμετωπίζετε την εργασιακή σας κατάσταση σαν να είστε ο ιδιοκτήτης του χώρου ή να εξαπολύετε την επιθετικότητά σας στο πιο αδύναμο άτομο στο περιβάλλον σας. Ξεχωρίζεις ανθρώπους και τους κάνεις λεκτικές επιθέσεις .

Λες και ο άμεσος Άρης σου προκαλεί την ανάγκη να υποτιμήσεις τους άλλους για να μπορέσεις να ανεβάσεις τον εαυτό σου. Είναι μια στριμμένη προσέγγιση , μπορεί ακόμη και να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτός ο τρόπος λειτουργεί, αλλά κάνεις λάθος. Δεν έχεις αγάπη για κανέναν τώρα.

2. Ζυγός

Με τον Άρη σε ευθεία πορεία , πας ένα βήμα παραπέρα καθώς αναρωτιέσαι γιατί οι άνθρωποι επιμένουν ότι πρέπει να σε αγαπούν και να σε φροντίζουν. Γιατί οι άνθρωποι προσπαθούν πάντα να σε σώσουν; Δεν ξέρουν ότι αυτό είναι αντιπαθητικό και πιεστικό; Προφανώς, δεν το καταλαβαίνουν και προφανώς, είναι ερωτευμένοι μαζί σας, παρόλο που φαίνεστε εντελώς ψυχροί, όταν τελειώσει ο ανάδρομος Άρης.

Δεν θέλετε να πληγώσετε κανέναν, αλλά δεν πρόκειται επίσης να αφήσετε τον εαυτό σας να χειραγωγηθεί από την ανάγκη κάποιου άλλου να σας «σώσει». Καταλαβαίνετε ότι αυτό το άτομο έχει καλό σκοπό και στο μυαλό του πιστεύει ότι κάνει το σωστό.

Ωστόσο, η πραγματικότητα εδώ είναι ότι δεν ενδιαφέρεστε να σωθείτε, ούτε σας ενδιαφέρει καν να σας αγαπήσουν σε αυτή τη περίοδο της ζωής σας. Θέλεις να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι μόνος μαζί του. Όταν θέλεις αγάπη, θα τη ζητήσεις.

3. Σκορπιός

Ο Άρης άμεσος ενεργεί όπως ο παλιός καλύτερος φίλος που σας παρασύρει σε μια πορεία καταστροφής. Αυτή μπορεί κάλλιστα να είναι μία περίοδος που θα πείτε στον καλύτερο φίλο ή στον ρομαντικό σας σύντροφο να τραβήξει τον δικό του δρόμο. Φυσικά, δεν θα ακουστεί και τόσο γλυκό ,αλλά η αλήθεια είναι ότι έχετε βαρεθεί τους ανθρώπους γύρω σας, είτε είναι φίλος είτε εραστής σας.

Δεν έχει πια σημασία για σένα γιατί θα έχεις μια αποκάλυψη: δεν θέλεις αγάπη.

Όχι αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον. Θέλεις να βρεις τον εαυτό σου, θέλεις να είσαι ο εαυτός σου και νιώθεις ότι έδωσες πραγματικά στον εαυτό σου την ευκαιρία να ΕΙΣΑΙ χωρίς να σε καθορίζουν ως σύντροφο κάποιου.

Έτσι, όταν τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Άρη, θα είστε εξίσου άμεσοι με τον Άρη στον τρόπο με τον οποίο θα στέλνετε τους ανθρώπους να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους.

Είσαι ψύχραιμη, σκληρή και αδυσώπητη και αν δεν αντέχουν την ψυχρότητά σου, ε τότε ας ντυθούν καλύτερα .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments