Ελλάδα

Καλαμάτα: Πυροβόλησαν άνδρα στο κέντρο της πόλης

Καλαμάτα: Πυροβόλησαν άνδρα στο κέντρο της πόλης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σκηνές φαρ ουέστ

Σκηνές που παραπέμπουν σε συμμορίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών εξελίχθηκαν στο κέντρο της Καλαμάτας. Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν τις 11 στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα με το όχημά τους τού έκλεισαν το δρόμο, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγαν  αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο. Η αστυνομία έχει την περιγραφή των δύο ατόμων που επέβαιναν στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που όλα δείχνουν οτι παρακολουθούσαν το θύμα τους και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν.

Όπως μεταδίδει τοmessinialive, στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία, που εκτιμάται ότι είναι γύρω στα 35 με 40, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.  
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments