Ελλάδα

Εκτέλεση 47χρονου στην Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης [vid]

Εκτέλεση 47χρονου στην Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται ότι οφείλεται η μαφιόζικη εκτέλεση που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Καλαμάτα (20/01) και το θάνατο ενός 47χρονου Ελληνοαμερικάνου.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται ότι οφείλεται η μαφιόζικη εκτέλεση που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Καλαμάτα (20/01) και το θάνατο ενός 47χρονου Ελληνοαμερικάνου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο των δραστών στο χωριό Κιτριές της Δυτικής Μάνης, ενώ ήδη έχει ταυτοποιηθεί ο ένας από τους δύο δράστες. Όλα έγιναν στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής όταν λίγα μέτρα από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος, δύο άντρες που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο μικρό αυτοκίνητο ακινητοποίησαν τον 47χρονο, με τον οδηγό να κατεβαίνει, να διαπληκτίζεται μαζί του, να τον χτυπά και εν τέλει να τον πυροβολεί μια φορά κοντά στην αριστερή κνήμη.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr ο 47χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές της Καλαμάτας για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ για διακίνηση ναρκωτικών είχε καταδικασθεί και στην Αμερική.

Του έστησαν καρτέρι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες περίμεναν το θύμα τους στο σημείο που έγινε η συνάντηση. Ο οδηγός αποβιβάστηκε από το όχημα, διαπληκτίσθηκε με το θύμα (μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων τον χτύπησε στο πρόσωπο), ενώ την ίδια στιγμή έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι.

Με γρήγορες κινήσεις ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα. Ο 47χρονος, παρά τον πυροβολισμό, κατάφερε να σηκωθεί και να περπατήσει λίγα μέτρα, μέχρι το απέναντι σταθμευμένο αυτοκίνητο, έχοντας ακατάσχετη αιμορραγία.

Ανθρωποκυνηγητό

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, διακομίζοντας τον 47χρονο στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Άμεσα έγιναν προσπάθειες αναζωογόνησης του άντρα και ακολούθησε διασωλήνωσή του, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα, αφού η σφαίρα έπληξε κεντρική αρτηρία. Τελικά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 47χρονος κατέληξε.

Το σημείο της δολοφονίας αποκλείσθηκε άμεσα και ο χώρος ερευνήθηκε εξονυχιστικά από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και τη Σήμανση. Παράλληλα η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και του αυτοκινήτου, το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφερε πινακίδες που ανήκουν σε άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλέξει υλικό από κάμερες της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες, ενώ δόθηκε σήμα και σε όλες τις εισόδους και εξόδους του νομού και τα διόδια. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το προηγούμενο διάστημα ο 47χρονος είχε δεχθεί επίθεση και είχε τραυματιστεί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Καλαμάτας, χωρίς το περιστατικό να καταγγελθεί στην αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments