Ελλάδα

Εντοπίστηκε ζωντανή η 44χρονη στη Ρόδο

Εντοπίστηκε ζωντανή η 44χρονη στη Ρόδο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Εντοπίστηκε από αλλοδαπό περιπατητητή σε βουνό στά Μάσσαρη της Ρόδου η 44χρονη γυναίκα που αγνοείτο από την περασμένη Δευτέρα.

Εντοπίστηκε από αλλοδαπό περιπατητητή σε βουνό στά Μάσσαρη της Ρόδου η 44χρονη γυναίκα που αγνοείτο από την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με τη Δημοκρατική Ρόδου, γυναίκα έδωσε το όνομά της σε αλλοδαπό περιπατητή, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τρίτους και εκείνοι την Ελληνική Αστυνομία. Ακολούθησε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση της γυναίκας και τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για την 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, που γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στην Ρόδο.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση. Ο περιπατητής άμεσα ενημέρωσε τηλεφωνικά έναν κάτοικο στον Αρχάγγελο κι εκείνος την ΕΛΑΣ. Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία με το κινητό του έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Με το που θα ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγήκε από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, ενώ περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση και αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη, όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας.

Στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια και δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments