Οικονομία

Σταϊκούρας από Λάρισα: Αναμένεται ρεκόρ αύξησης επενδύσεων για το 2023 και 2024

Σταϊκούρας από Λάρισα: Αναμένεται ρεκόρ αύξησης επενδύσεων για το 2023 και 2024

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σύμφωνα με την Κομισιόν αναμένεται ρεκόρ αύξησης επενδύσεων για το 2023 και το 2024

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Θεσσαλίας, στη Λάρισα, παραβρέθηκε ως επίτιμος καλεσμένος ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, ο κ. Σταϊκούρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ελληνικής Οικονομίας αλλά και τις επιτυχίες που έφερε η συνεργασία ανάμεσα σε πολιτεία και επιχειρηματικότητα, ώστε -όπως τόνισε- «να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο πιο γενναία αλλά ρεαλιστικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις και να επιτυγχάνουμε υψηλούς ρυθμούς οικονομικής μεγέθυνσης, να δημιουργούνται νέες θέσεις απασχόλησης και να ενισχύεται η κοινωνική συνοχή».

Σταϊκούρας: Σύμφωνα με την Κομισιόν αναμένεται ρεκόρ αύξησης επενδύσεων για το 2023 και το 2024

Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε επίσης, πως «από την Κομισιόν για το 2023 και 2024 αναμένεται ρεκόρ αύξησης επενδύσεων μεταξύ όλων των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, με συρρίκνωση της ανεργίας και σταθερά δημοσιονομικά» ενώ αναφέρθηκε και στην νέα αύξηση του κατώτατου μισθού σε λίγους μήνες.

Ο επικεφαλής της ελληνικής Οικονομίας έθεσε ως στόχο της επόμενης κυβερνητικής θητείας «να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο πιο γενναία γίνεται νοικοκυριά και επιχειρήσεις, η χώρα να συνεχίσει να επιτυγχάνει υψηλούς και διατηρήσιμους ρυθμούς οικονομικής μεγέθυνσης και να δημιουργούνται όλο και περισσότερες θέσεις απασχόλησης και να ενισχύεται η κοινωνική συνοχή, γιατί όλο το μείγμα της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής αυτή την τετραετία εδράζονταν στο δίπτυχο οικονομική αποτελεσματικότητα και κοινωνική δικαιοσύνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments