Πολιτική

Τσιάρας: Δεν γίνεται ο Τσίπρας να μιλάει για συγκεκριμένα ονόματα, όταν ο Ράμμος δεν τα αναφέρει

Τσιάρας: Δεν γίνεται ο Τσίπρας να μιλάει για συγκεκριμένα ονόματα, όταν ο Ράμμος δεν τα αναφέρει
Όσον αφορά το θέμα του προέδρου της ΑΔΑΕ ο κ. Τσιάρας είπε ότι έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες απαντήσεις

Ο Κώστας Τσιάρας μίλησε στην εκπομπή ACTION ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ για τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, και την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης επ’ αφορμή των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ, του Χρήστου Καλογρίτσα, αλλά και στη ρύθμιση, ώστε να μην μπορέσει να συμμετάσχει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές το κόμμα Ηλ. Κασιδιάρη.

Τσιάρας: Δε γίνεται ο Τσίπρας να μιλάει για συγκεκριμένα ονόματα, όταν ο Ράμμος δεν τα αναφέρει

Όσον αφορά το θέμα του προέδρου της ΑΔΑΕ ο κ. Τσιάρας είπε ότι έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες απαντήσεις. Σε ό,τι αφορά την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ του κ. Ράμμου, είπε πως, «νομίζω ότι ο νόμος είναι πολύ σαφής, ό,τι συνέβαινε και πριν συμβαίνει και σήμερα, ο νόμος περιγράφει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο για το τι ακριβώς συμβαίνει».

«Από κει και πέρα σε ό,τι αφορά τη συζήτηση στη Βουλή και πάλι ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα δεν γίνεται να μιλάει για συγκεκριμένα ονόματα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας όταν ο κ. Ράμμος στην επιστολή του δεν απαντάει με συγκεκριμένα ονόματα κάτι που σημαίνει ότι, προφανώς, ήταν σε γνώση του κ. Τσίπρα πράγματα τα οποία δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού», είπε ο κ. Τσιάρας και πρόσθεσε: «Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό, το οποίο κληθείς να το απαντήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για άλλη μια φορά, με τη γνωστή του τακτική, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα».

Είναι γνωστή διαδικασία, είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, όταν κάποιος πάει να κερδίσει πολιτικά και βγαίνει χαμένος. «Γιατί απλούστατα ο τρόπος που προσπάθησε να προσεγγίσει ένα ζήτημα δεν έχει σχέση ούτε με τη νομιμότητα, ούτε πολύ περισσότερο με την ίδια τη Δημοκρατία», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments