Πολιτική

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε Τσαπανίδου: Για τις φερόμενες επικοινωνίες του 2018 ρωτήστε τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε Τσαπανίδου: Για τις φερόμενες επικοινωνίες του 2018 ρωτήστε τον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακοίνωση-απάντηση στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ανακοίνωση-απάντηση στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:  «Μέρος των φερόμενων ως επικοινωνιών, μεταξύ ανώτατου στελέχους της Ελληνικής Αστυνομίας με εμπλεκόμενους σε ύποπτες  δραστηριότητες- που δημοσίευσε η εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”- φέρεται να είναι του 2018.

Όλοι γνωρίζουν ποιο κόμμα βρισκόταν τότε στην κυβέρνηση, οπότε η κυρία Τσαπανίδου μπορεί να ζητήσει τις σχετικές απαντήσεις από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά στα αποσπάσματα για φερόμενες επικοινωνίες σε νεότερο χρόνο επισημαίνεται ότι: πρώτον, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν είχε καμία ενημέρωση -ούτε και για τις φερόμενες ως επικοινωνίες του 2018- και, δεύτερον, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το δημοσίευμα, εστάλη με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, υπό τον νέο της Διοικητή, για ενδελεχή έρευνα, καθώς και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών½».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments