Nέα της αγοράς

Νέα 3ετής συμφωνία AEGEAN – TUI France για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ

Νέα 3ετής συμφωνία AEGEAN – TUI France για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - pixabay - EUROKINISSI - pixabay

Υπενθυμίζεται ότι μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, AEGEAN και TUI France, γιόρτασαν στην Αθήνα την επέτειο των 20 χρόνων της συνεργασίας τους.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την TUI France και το αεροδρόμιο της Λιλ, με τη συμμετοχή στελεχών της εμπορικής διεύθυνσης της AEGEAN ανακοινώθηκε η νέα 3ετής συνεργασία αποκλειστικής συνεργασίας της AEGΕΑΝ με την TUI France από τη Λιλ.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λιλ της Γαλλίας στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας παρουσιάστηκε το ενισχυμένο πρόγραμμα θερινών, αλλά και χειμερινών προορισμών και πακέτων της TUI France (42 Club) σε Ελλάδα, Ισπανία, Τυνησία, Μαρόκο, Βουλγαρία, Κροατία και Μαυροβούνιο, κ.α., τα οποία θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά με απευθείας πτήσεις της AEGEAN από το αεροδρόμιο της Λιλ, για τη δραστηριότητα της οποίας, δημιουργείται τους προσεχείς μήνες μια νέα περιφερειακή βάση.

Μιας συνεργασίας που έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 10 εκατομμύρια ταξιδιώτες από τη Γαλλία να επισκεφτούν τη χώρα και να εδραιώσουν το ελληνικό brand name στη συγκεκριμένη αγορά.

“Η AEGEAN είναι μια εταιρεία που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, αξιοπιστία και μια γνήσια πελατοκεντρική κουλτούρα που είναι πραγματικά αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας.

Γι’ αυτό και η επιλογή της AEGEAN ως αποκλειστικό συνεργάτη μας στο αεροδρόμιο της Λιλ ήταν για εμάς αυτονόητη. Η Ελλάδα αποτελεί την πιο σημαντική και ισχυρή αγορά μας, συνεπώς δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεργαστούμε με τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία”, σχολίασε ο Dirk van Holsebeke, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI France.

TUI France και η AEGEAN μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και την ίδια δέσμευση για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά για περισσότερα από 20 χρόνια έχοντας κερδίσει την αναγνώριση των ταξιδιωτών μας”.

H AEGEAN αυξάνει την παρουσία της στη γαλλική αγορά

Η AEGEAN αυξάνει συνεχώς την παρουσία της στη γαλλική αγορά καθώς αποτελεί μία από τις βασικές αγορές στόχο, όχι μόνο για την εταιρεία, αλλά και συνολικά για τον ελληνικό τουρισμό.

Μέσα από τη συνεχή επένδυση στη γαλλική αγορά το 2022 πραγματοποίησε ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο, συνδέοντας απευθείας τις μεγαλύτερες πόλεις της Γαλλίας με δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς (Αθήνα, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Μύκονος, Ρόδος και Θεσσαλονίκη) και μετέφερε μόλις σε ένα έτος περισσότερους από 700.000 επιβάτες.

Παράλληλα, αύξησε τις προσφερόμενες θέσεις σε σχέση με το 2019 κατά περίπου 10%. Αντίστοιχη θα είναι και η δραστηριότητα τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, προσφέροντας περίπου 1 εκατομμύριο θέσεις, προκειμένου να ενισχυθεί η έντονη ζήτηση που καταγράφηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε από τη συγκεκριμένη αγορά, με το αεροδρόμιο της Λιλ και τη συνεργασία μας με την TUI France να λειτουργεί ενισχυτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments