Ελλάδα

Θεσσαλία: Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό 9 ατόμων Κίσσαβο

Θεσσαλία: Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό 9 ατόμων Κίσσαβο
Συναγερμός έχει σημάνει για 9 εγκλωβισμένα άτομα στον Κίσσαβο, με την ΕΜΑΚ να σπεύδει στην περιοχή για τη διάσωσή τους. Σύμφωνα με πόσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, έχει ληφθεί σήμα από την 8η ΕΜΑΚ

Συναγερμός έχει σημάνει για 9 εγκλωβισμένα άτομα στον Κίσσαβο, με την ΕΜΑΚ να σπεύδει στην περιοχή για τη διάσωσή τους. Σύμφωνα με πόσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, έχει ληφθεί σήμα από την 8η ΕΜΑΚ για 6 εγκλωβισμένους άνδρες και 3 γυναίκες στον Κίσσαβο, στις κεραίες του ΟΤΕ.

Τα άτομα – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – βρίσκονται σε κτίριο του ΟΤΕ σε μεγάλο υψόμετρο. Μέχρι ώρας δεν έχει υπάρξει αναφορά για τραυματισμό.

Πρόκειται για νέους ηλικίας 20 με 30 ετών- όχι ορειβάτες- σύμφωνα με το onlarissa, που επισκέφθηκαν το βουνό αλλά έχασαν τον προσανατολισμό τους εξαιτίας της χιονόπτωσης που σημειώνεται στην περιοχή.

Μετά από κλήση τους στις 6:30 μ.μ. στο 112, ενημερώθηκαν και εστάλησαν στο σημείο όχημα της 8ης ΕΜΑΚ με τρεις άνδρες, όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Αγιάς με επίσης, τρεις άνδρες καθώς και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments