Αθλητισμός

ΕΠΟ: «Απάντησε θετικά η Αυστραλία για τον τελικό του Κυπέλλου, συζητάμε και με Κρίσταλ Πάλας»

ΕΠΟ: «Απάντησε θετικά η Αυστραλία για τον τελικό του Κυπέλλου, συζητάμε και με Κρίσταλ Πάλας»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η ΕΠΟ έλαβε και δεύτερη θετική απάντηση από ομοσπονδία, αυτή τη φορά από αυτή της Αυστραλίας και σύμφωνα με την ανακοίνωση της θα ξεκινήσουν σύντομα οι συζητήσεις για την διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, η ΕΠΟ έχει θέσει ως στόχο να διεξαχθεί στο εξωτερικό ο φετινός τελικός του Κυπέλλου και με επίσημη ενημέρωσή της, γνωστοποίησε πως απάντησε θετικά η ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της Αυστραλίας στο αίτημα που είχε καταθέσει. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις 2 χώρες θα ξεκινήσουν σύντομα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με την Κρίσταλ Πάλας, για το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στην Αγγλία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments