Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/2 – 19/2/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/2 – 19/2/2023

Πηγή Φωτογραφίας: Pexels

Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αλλά και έντονες ερωτικές στιγμές θα κρύβει για όλους μας αυτή η εβδομάδα. Πρωταγωνιστής της εβδομάδας θα είναι ο έρωτας, ο οποίος θα φορέσει τα πιο γιορτινά του χρώματα, ενώ η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο συναισθηματική μας πλευρά.

Την Δευτέρα 13/02

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα κάνει ιδιαίτερα εριστικούς, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών τους συζητήσεων τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 14/02

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 15/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ενισχύσει τον ρομαντισμό και την ερωτική διάθεση, ενώ θα βοηθήσει να εκφράσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) αλλά και οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 16/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει μετά από ώριμη σκέψη να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να αναλάβουν ευθύνες οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο δίκαιος δάσκαλος θα επιβραβεύσει και την προνοητικότητα τους.

Την Παρασκευή 17/02

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα ανοίξει τον δρόμο για να προωθήσουν τα σχέδια τους τόσο οι Υδροχόοι και οι Λέοντες όσο και οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, αυτή η μέρα είναι ιδανική για όσους θέλουν να ταξιδέψουν.

Το Σάββατο 18/02

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις πιο ανατρεπτικές τους ιδέες οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 18/02

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Ιχθύων. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη τόσο για τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους των 2 τελευταίων ημερών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι

Ο έρωτας μπορεί να ανθίσει αρκεί να είμαστε ώριμοι και συνειδητοποιημένοι ότι μπορούμε να του αφοσιωθούμε. Ενώ, την τύχη μας μπορεί να την συναντήσουμε σε ένα ταξίδι.

Πηγή: Oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments