Lifestyle

Αγγελική Δαλιάνη: «Τίποτα δεν ήταν εύκολο, ούτε τα 15ωρα γυρίσματα»

Αγγελική Δαλιάνη: «Τίποτα δεν ήταν εύκολο, ούτε τα 15ωρα γυρίσματα»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Στην πορεία, η Αγγελική Δαλιάνη πρόσθεσε: «Έχει ακόμα μεγάλη αποδοχή η σειρά. Η κόρη μου το έχει δει στις επαναλήψεις, ο γιος μου όχι».

Η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε για τον ρόλο της «Μαρίας της Άσχημης» στην ομώνυμη σειρά που προβαλλόταν πριν από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση.

View this post on Instagram

A post shared by Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani)

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Mega και δεν έπρεπε να διαρρεύσει η πραγματική της εικόνα.

Αρχικά, είπε: «Τίποτα δεν ήταν εύκολο, ούτε τα 15ωρα γυρίσματα. Στην αρχή το βρήκα πολύ ιντριγκαδόρικο να αλλάξεις τελείως για έναν ρόλο. Μετά με άγχωσε λιγάκι η ξαφνική δημοσιότητα. Ένας παπαράτσι με ακολουθούσε από του Γκύζη μέχρι τα πλατό για να με βγάλει μια φωτογραφία. Τον πρώτο μήνα διέρρευσαν φωτογραφίες μου από τη σχολή. Στις συνεντεύξεις πήγαινα ως Μαρία η Άσχημη και απαντούσα ως ο ρόλος. Το είχα ψάξει καλά. Έλεγα το ζώδιο της Μαρίας».

Στην πορεία, η Αγγελική Δαλιάνη πρόσθεσε: «Έχει ακόμα μεγάλη αποδοχή η σειρά. Η κόρη μου το έχει δει στις επαναλήψεις, ο γιος μου όχι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός ανέφερε: «Μέχρι τα τριάντα μου είχα βάλει στόχο να έχω παντρευτεί να κάνω και παιδί. Με τον Μάνο γνωριστήκαμε τυχαία το 2003 στον δρόμο. Αυτός ο δρόμος ήταν έξω από το Εθνικό Θέατρο. Εκείνος έπαιζε και εγώ είχα πάει να δω μια παράσταση και δεν είχα βρει εισιτήριο. Βρήκα μια κοπέλα που έπαθε το ίδιο και πέρασε ο Μάνος με τη μηχανή και χαιρέτησε την κοπέλα και έτσι γνωριστήκαμε.

Η ζωή με τα παιδιά είναι διαφορετική σίγουρα γιατί προτεραιότητα είναι τα παιδιά. Αλλάζουν τα όνειρά σου. Επαγγελματικά σίγουρα θα είχα κάνει περισσότερα πράγματα αν δεν είχα τα παιδιά αλλά δεν το λέω σαν αρνητικό γιατί ήταν συνειδητή απόφαση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments