Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Παροξυσμός για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: Εγινε το Νο 1 στο Transfermarkt!

ΠΑΟΚ: Παροξυσμός για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: Εγινε το Νο 1 στο Transfermarkt!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI,PRINT SCREEN

Πάταγο σ’ ολόκληρη την Ευρώπη προκαλεί με τις εμφανίσεις του ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναγκάζοντας τους πάντες να ασχοληθούν με τα όσα μαγικά κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τα «κατορθώματα» του οποίου με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα να έχουν ταξιδέψει σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

Άπαντες ψάχνουν να μάθουν στοιχεία για το ποιος είναι ο 19χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός από το Βόλο που μάγεψε τους ποδοσφαιρόφιλους με την αδιανόητη ασίστ του στο πρόσφατο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, ΠΑΟΚΑΕΚ, αναγκάζοντας την ισπανική MARCA να τη χαρακτηρίσει ως την «ασίστ της χρονιάς», δεκάδες ΜΜΕ της Αγγλίας και της Ιταλίας να γράψουν κολακευτικά λόγια για το ταλέντο του, ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια για το (ποδοσφαιρικό) μέλλον του.

Εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης Κωνσταντέλιας φιγουράρει στην πρώτη θέση των αναζητήσεων με τους «Most Viewed Players» στο «Transfermarkt», πάνω από τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια που μέχρι τώρα ήταν στο Νο1 των αναζητήσεων.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments