Αθλητισμός

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Χωρίς σκορ (0-0) και νικητή η αναμέτρηση της Βοιωτίας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό που προσπάθησαν υπό αντίξοες συνθήκες και έναν αέρα που κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει, να παίξουν ποδόσφαιρο.

Παρουσιάστηκαν κατώτεροι της περίστασης και κόλλησαν στο μηδέν Λεβαδειακός και Παναιτωλικός, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε ένα ματς χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, παίρνοντας από έναν βαθμό. Σημαντικό ρόλο στο ότι δεν παρακολουθήσαμε ποιοτικό παιχνίδι έπαιξε και ο πολύ έντονος άνεμος, ο οποίος δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Έτσι, μετά το τελικό 0-0, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 14 βαθμούς και άφησε πίσω του στην τελευταία θέση τη Λαμία, ενώ έμεινε χωρίς νίκη για ένατη διαδοχική αγωνιστική. Όσο για τον Παναιτωλικό, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Ιωνικό, φτάνοντας τους 28 βαθμούς και παραμένοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Στο μυαλό των κόουτς

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον γηπεδούχο Λεβαδειακό ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δεν είχε διαθέσιμους για διάφορους λόγους τους Γερεμέγεφ, Λούα Λούα, Βήχο, Τόρο, Μουτίνιο και Μπαχανάκ, ενώ εκτός τελευταία στιγμή έμεινε και ο Τσάπρας, λόγω ίωσης. Ο Γκροφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντεντάκη δεξιό μπακ, τους Παζ και Λιάγκα στο κέντρο της άμυνας και τον Παναγιώτου στα αριστερά. Χάμοντ και Νίκας ήταν το δύδιμο στα χαφ, με τον Νταμπό μπροστά τους και τους Βρακά, Γιαννιώτα και Σακό τριάδα στην επίθεση.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε το 4-3-3 για τον Παναιτωλικό, έχοντας εκτός αποστολής τους Νταγκό, Μπακάκη, Μαλή, Χατζηθεοδωρίδη, Βοΐλη, Στεργιάκη, Αποστολόπουλο, Λαζαρίδη, Νικολάου και Ραγιά. Ο Γκρατερόλ επιλέχθηκε ξανά αντί του Ανέστη ως τερματοφύλακας, ενώ οι Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον και Χουχούμης αποτέλεσαν την τετράδα της άμυνας. Ντίας, Μάρτενσον και Κολοβός ήταν τριάδα στο κέντρο, ο Σενγκέλια είχε ρόλο αριστερού εξτρέμ, ο Ντουάρτε αριστερού, ενώ ο Καρέλης βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης για τους φιλοξενούμενους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments