Αθλητισμός

Μπολόνια – Ιντερ 1-0

Μπολόνια – Ιντερ 1-0

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

Η Μπολόνια πέτυχε ταλαιπωρημένη από το Champions League την Ιντερ και με 1-0 την υποχρέωσε στην 7η φετινή ήττα στην Serie A.

Στο γήπεδο στο οποίο πέρυσι έχασε ουσιαστικά το πρωτάθλημα, η Ιντερ ηττήθηκε και φέτος και βλέπει ακόμα και την 4άδα να μπαίνει σε κίνδυνο, ειδικά αν συνεχίσει να έχει αυτή την εικόνα. Οι Nerazzurri έχασαν με 1-0 από την Μπολόνια [σε τρελή φόρμα και στην 7η θέση] και πλέον μπορούν να φοβούνται αφού ο «χαμός» για το Champions League με τις Μίλαν, Λάτσιο, Ρόμα, Αταλάντα για 3 εισιτήρια, καλά κρατεί. Προφανώς δεν υπάρχει λόγος για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να κοιτάξει προς τα πάνω στη βαθμολογία, αφού η Νάπολι δεν… φαίνεται, ούσα στο +18.

Στην επανάληψη η Ιντερ είχε από νωρίς πιο πολύ χώρο. Στο 48’ ο Τσαλχάνογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σκορούπσκι εξουδετερωμένο, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τη διπλή φάση των Σοριάνο και Ντομίνγκες πέντε λεπτά αργότερα και στο 58’ γλύτωσαν χάρη στο αδύναμο πλασέ του Λουκάκου μετά την κακή συνεννόηση των Λουκούμι και Σκορούπσκι. Ο τελευταίος, έβαλε στο 70’ το stop στον Τζέκο, στην τελευταία σοβαρή φάση της Ιντερ στο ματς. Δυστυχώς για τους φιλοξενούμενους, η Μπολόνια είχε δύο ακόμα. Στο 75’ ο Μπάροου έφυγε στο ξέφωτο αλλά έκανε αδύναμο πλασέ, όμως δεν συνέβη το ίδιο στο επόμενο λεπτό όταν ο Ορσολίνι έφυγε στην κόντρα και τίναξε τα δίχτυα του Ονάνα για το τελικό 1-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments