People

Σφακιανός ή απλά πονηρός;

Σφακιανός ή απλά πονηρός;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου- fecolexpodema.com.ar

33 δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής και πλατιάς αναγνωρισιμότητας καθώς και ανώτατοι δικαστικοί παρήλασαν από τον τοίχο του προσωπικού προσωποβιβλίου Πολάκη.

Ο αψής, ο ψηλός, ο γιατρός κ.λπ. οι επιθετικοί προσδιορισμοί αφθονούν για να περιγράψουν τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, με τον χαρακτηρισμό «Σφακιανός» να αναφέρεται πιο συχνά, αν και «πονηρός» θα ήταν ο καταλληλότερος χαρακτηρισμός για αυτό το διαρκώς αποκαλυπτόμενο εγωιστικό πολιτικό αυτόματο. Η επίμαχη ανάρτηση διεκδίκησε και κατέκτησε τίτλους χυδαιότητας και τρομώδους αισχρότητας. Κινούμενος σαν δήθεν «ατρόμητος Σφακιανός» (στην πράξη, στην όντως ζωή, αγνοείται ο ιδεότυπος) στο όριο του διαδικτυακού κανόνα, ο κ. Παύλος Πολάκης εκσφενδόνισε το «να καθαρίσουμε» 33 δημοσιογράφους και δικαστικούς για να «είναι αλλιώς την άλλη φορά» ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

33 δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής και πλατιάς αναγνωρισιμότητας καθώς και ανώτατοι δικαστικοί παρήλασαν από τον τοίχο του προσωπικού προσωποβιβλίου Πολάκη. Η νεοφασιστική ανάρτηση δεν έγινε από ιδεολογικούς λόγους, δεν υπηρετούσαν το αίτημα του σοσιαλισμού με δημοκρατία και ελευθερία, δεν σχετιζόταν με τον «ιερό αντιδεξιό αγώνα». Είχε να κάνει με την ατομική αγωνία του βουλευτή Χανίων να επανεκλεγεί δυναμικά και να διεκδικήσει ακόμη πιο σημαίνοντα ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αυτό ώθησε άλλωστε το άλλοτε μέλος του ΚΚΕ και του ΝΑΡ να περάσει στην τοπική αυτοδιοίκηση και, από εκεί, να κάνει το άλμα στην κεντρική πολιτική σκηνή με τη σημαία των «ρ – ρ», των άλλοτε «ρεβιζιονιστιών – ρεφορμιστών» που, όμως, πλέον στεγάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται προ των κυβερνητικών πυλών.

Ο Αν. Υπουργός Υγείας «μαθαίνει γρήγορα», όμως, προσαρμόζεται στην διακυβέρνηση και στις προτεραιότητές της και αντιλαμβάνεται ότι η ατομική προκοπή σε ιδεολογικώς ξέχειλα σχήματα δεν περνάει μέσα από την βάσανο των επιχειρημάτων και την ιδεολογική αντιπαράθεση. Το μοντέλο του δίμετρου, μάλλον «χαχόλου» Σφακιανού, που δεν φοβάται τα όπλα είναι έτοιμο και ο κ. Πολάκης το φοράει καθημερινά, ακόμη και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, με την απαραίτητη συντροφιά της τσικουδιάς, που συχνά μεταφράζεται σε υβρεολόγιο μέσω των κοινωνικών μέσων.

Αυτά τα μέσα χρησιμοποίησε και χθες, υπερβαίνοντας όμως τα εσκαμμένα. Ο κ. Πολάκης αναζήτησε τη μετωπική κόντρα με τους «κομματικούς» του ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη περισσότερο, την ηχηρή διάρρηξη όλων των σχέσεων με την αξιωματική αντιπολίτευση και την ηγεσία της. Οι εκλογές γίνονται σε ελάχιστο καιρό και δεν υπάρχει ούτε μία έρευνα που να προβλέπει πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης πρέπει όμως να επανεκλεγεί, εκτός πολιτικά φθαρμένου ΣΥΡΙΖΑ. Τους πονηρούς τρόπους μια αντρίκειας, σφακιανής επιτήδευσης θα τους πληροφορηθούμε, σύντομα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments